beroo34 Merhaba arkadaşlar, Yatırım yapabiliyor musunuz nelere yatırım yapıyorsunuz bir de şöyle elinizde 50.000 TL nakit olsa neye yatırım yaparsınız bana fikir verebilir misiniz!<
alinaannee beroo34 Ocak’tan beri para biriktirmeye başladım 8 gramım oldu size de tavsiye ederim bence altın alın 700 küsürlerde aldığım altın şu an 1000 i geçti
Mihrimahim16 Altın alıp koy kenara Eylül den sonra muhtemelen fiyat artıcak… Türk parasında kalmasın para 🤦
Ysgl26 Altına ya da faize koyabilirsiniz. Altının da ne olacağı belli değil bu ekonıiomide ama bakalım.. biz bebeğe takılan altınları ve paraları faize koymayı düşünüyoruz
leyoon beroo34 Yarısını altın yarsını dolar yaparım tek yere yatırım yapmak mantıklı değil diyo ekonomistler
OncedenGurme Eylul05 peki yetim olan ne yapsın? Ailesinde de olmayan napsın? Peşin hükümlü olmak yerine biraz insanların yerine koyun kendinizi. Kimse keyfe keder faiz ödemek için kredi çekmiyor. Herkesin farklı bir hayatı, farklı bir hayat görüşü var. Bize düşen saygı duymak
Peri_sshh Durukusunannesii bencede muhattap olmayın her postta görüyorum herkese saldırıyo iğneleyici lafları çok var belliki psikolojik sorunları da var yazık ne diyim