Sasah1441 Haziransekiz 1 aylık bebeğim 60 cc yapıyorum içme sıklığını da bağlı 30 cc 2 saat se 60 cc 4 saat tok tutuyor
Haziransekiz MinnosAnnesi sma kabızlık yapıyor mu? Ben similac kullanıyorum kabızlık yaşıyoruz sma geçmeyi düşünüyorum
MinnosAnnesi Haziransekiz aptamil kullanıyorduk aşırı gaz yaptı. Sma ya geçince rahatladı. Kakasını da günde bir kere yapıyor normal
Nkht2705 Haziransekiz sadece mamayla besleniyo oğlum malesef sütüm yok😔2 ay 10 günlük,3-4 saatte bir 90 cc yeterli dedi doktorumuz.Ben de 2-3 saatte bir 90 cc veriyorum,yeterli geliyor☺️
Deringzm Nkht2705 benimkide sadece mama alıyor ama 120 veriyorum ben 2 saatte bir kilosu ne kadar acaba doymuyor gibi geliyor çünki sürekli aranıyor benimkide
Nkht2705 Deringzm 2 aylıkken 5,300 dü canım.3,200 doğdu.Doymazsa ağlıyor istediğini belli ediyor zaten.Senin ki daha iştahlı demek ki masallahh ☺️
YavruKartal Adelezra İşinize karışmak istemem ama asla bu şekilde önermiyor doktorlar. Ölçüyü tam yapıp gerekirse dökün diyorlar. Bende 40 vereceksem bile 60lık yapıp döküyorum fazlasını.
ebrarin_annesi Haziransekiz 30 cc le doymuyor 90 da fazla geliyor 60 ideal oluyor ama 60 lada doymuyor emmek icin agliyor
MinnosAnnesi Haziransekiz mama bebekten bebeğe değişiyor. Kimine aptamil iyi geliyor kimine hipp kimine bir başkası. Aptamil gaz yapınca değiştirdim. Sma bir kutu bitirdik sıkıntı yaşamadık 2.kutıya devam ediyoruz.
Minti BebeğiniZin kilosunu 150 ile çarpın çıkan sonucu 3 saatte bır vericekseniz 8 e bölün iki saatte bır verıceksenı 12 ye böldüğünüzde her bir öğünde vermeniz gereken miktar çıkar en az bu şekilde beslersenız iyi olur
Tazeanne32 Minti bu bilgiyi nereden öğrendiniz acaba ben az mı veriyorum ki 4 saatte 60 2aylık kızım ?
arasinannesi26 MinnosAnnesi aptamil bize de gaz yaptı mosmor oluyordu çocuğum gaz çıkarmaya uğraşırken bizde sma ya geçtik 2 kutu bitti 3. Yü aldık çok memnunum
Derin09 Haziransekiz benim bebeğim 3 aylık anca başladık her gün mama veriyorum 1 kere 60 ml 1 kaşık 150 ml içiyor Simelac kullanıyoruz
arasinannesi26 Haziransekiz ben emziriyorum ama sütüm az günde sadece 2 defa mama veriyorum sma onu da 90 cc yani 3 ölçek veriyorum bizde 2 aylığız😊