Askimizinmeyveleri Bilge_Alparslan ooo vallaha bi maşallahı haketmişsiniz 🧿 bende gebeliklerimde fix 20 kilo alırım sonra gider çok diyodum taki sizün yazınızı görene kadar😊
Bilge_Alparslan Askimizinmeyveleri hiçbirşeyi kafaya takmayın gercekten takınfa hiçbirşey olmuyor teşekkür ederim bu aradaa♥️♥️♥️
Gunesimbenim uykularyalanoldu_21 bende aynı doğuma gittiğim kilodayım. Nasıl zayıflamış herkes maşallah
BusePolat Deletedmom_875 65 ile doğuma girdim 61 gunluguz ben 53 kiloyum vermek için bisey yapmadim kendi gitti valla önemli olan göbek onu sıkılaştırmam lazım 😂
Nesrincente Deletedmom_875 72ile doğuma girdim 11 günlüğüz 64 kıloyum cok sukur dogum kıloları gitmiş 😊
Kuzeymomss Deletedmom_875 70 ile doğuma girdim şuan 3 ay 23 günlüğüz. 53 ve 55 kilo arası gidip geliyorum
Lavinserpil 78 kilo ile doğuma gittim şuan 63 kiloyum hamile kalmadan önce 58 dim.. Kaldı kilo üstüme gitmiyor 7 ay oldu☺️
Kbrbisi28 75 ile dogum yaptim su an 10 ayligiz 52 kiloyum ama hic zayiflicam derdine girmedim hic 🤭 hobidi gırtlak ne bulursam yiyorum 🤭😁