hemsireanne01 Deletedmom_875 ay herkes keşke ne kadar sürede verdiğini,bebeğinin kaç aylık olduğunuda yazsa 😁 Buse18062 Bilge_Alparslan Ysgl26
Bilge_Alparslan Sebusebu spor tabikide ve şekeri tamamen hayatımdan cıkarmıştım ekmek hamur işi bu tarz şeyleri ve bol bol su iciyordumm tabikide pilatesinee faydasını cok gördüm
Derya25 Sebusebu ben de 86 ile doğum yaptım bebeğim 11 aylık ezmiyorum ek gıdaya da başladık çoktan, öğün eksiltmeden ve yürüyüş yapmadan kilo veremiyorum.
Yumut hepoyleolurzaten_ nasıl verdiniz benimde bir sene olcak 73 le girdim 65 kiloyum 52 kiloya düşmek istiyorum ama olmuyor
Rdn lceLady 😂😂😂 sende haklsın alerjisen dolayı 5 ay sebze ot bakliyat yedim o ara verdim Ama doğum öncesinde de bunkilodaydım bünye meselesi heralde ama acayip sebze severimdir
Gulsah33 lceLady bende 85 le girdim ama 68 de kaldım gitmiyor spor da yapamıyorum 60 olmak hayalimdeki tek şey 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Simayelisa Deletedmom_875 71 ile doğuma girdim 32 gün oldu doğum yapalı ama hiç tartilmadim tartı yok evde sağlık ocağında felan da hiç aklıma gelmedi 🤭😂 şimdi bu postu görünce merak ettim valla
Suzi-12 Deletedmom_875 48 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim doğumdan sonra 60 düştüm kızım 14 aylık olmak üzere 50 kg yum şuan son 2 aydır diyet ve sporla 10 kg verdim eski kiloma son 2 kaldı 😍