AngelMotherr Terör katliamı Bilerek kasten yapılan bir durum olaylar bunu gösteriyor Allah ailelere sabırlar versin mekanları cennet olsun yüreğim parçalandı
SeverusSnape AngelMotherr terörle alakası yok, tamamen ihmalkarlık hepsi. Bakımı yapılmayan araçlar, uykusuz yola çıkan şoförler, koyulmayan uyarı levhaları ve nicesi. Allah rahmet eylesin ölenlere, kalanlara da sabır versin.
acimavi AngelMotherr denk gelmesi çok garip ama ben de terörle ilgili olduğunu hiç sanmıyorum. Kazaya müdahale edenlere yolcu otobüsü çarpması planlanmış olamaz
NehirVolkan AngelMotherr Mardin’de ki ilk kaza oluyor insanlar yardımı ve bakmaya gidiyor tırın freni patlıyor ama şu var biz 1 ay önce neredeyse geldik derikten o kadar insan görmedik yani tek Allah’ın kulu yoktu ne oldu ne bitti neden bi anda orda o kadar insan toplandı hani kaderin oyunu derler o misal eşimin abisi bile 10 saniye ile kurtulmuş kazadan
NehirVolkan AngelMotherr amin inşallah öyle ama o yolda her sene öyle kaza oluyormuş tırların şehrin içinden geçmesi başlı başa ihmal zaten
Minkpndam Terörle alakası yoktur bence dünden beri aklımdan çıkmıyor deriktekini izledim ben allahım o nasıl facia
Eylul05 AngelMotherr neden terör olsun bunu nerden çıkardın adı üstünde kaza bu her an herşey olabilir
allahimsabirver AngelMotherr terörle alakası yol felaketler üst üste geliyor işaretler de kıyamet yakın bence sevinelşm