Gzde1515151 Bebeğim 2 aylık hiç su vermedim bu zamana kadar çünkü anne sütünden su ihtiyacını karşılar diye düşündüm sizce ne yapmalıyım verilir mi siz verdiniz mi
Yigiit_efeninn_annesi Gzde1515151 ilk günden beri veriyorum havalar sıcak malum ne kadar anne sütü karsilasa da az biraz veriyorum oglumdada verdim kizimada veriyorum 2 aylığız şuan
Deletedmom27337 Gzde1515151 biz 3 günlükken başladık mamadan dolayı ama mama kullanmasa da vericektim zaten. Hele ki yaz döneminde verilmeli diye düşünüyorum. Çünkü bnm kızım suyu içmediği günler yada az içerse hemen çişinin regi koyulaşıp çiş sayısı azalıyordu.su bence verlen ilaçların arasında en masumu diye düşünüyorum. Her beslenme sonrası da verirseniz midesi suyla dolmaz
Meovvmeovv Gzde1515151 bende veriyorum 2 aylıkken vermeye başladım çünkü İstanbul aşırı sıcak ve nemli en azından 1 yemek kaşığı kadar içmesni sağlıyorum
rua_da_senhora_das_verdades Bez sayısına,bulunduğunuz şehrin hava sıcaklığına göre değişebilir. Bez sayısı yeterliyse gerek yok. Hava bunaltıcı sıcaksa 1-2 çay kaşığı yeterli olur.
Dilan35y İki çocuğuma da verdim özellikle yaz aylarında onların da ihtiyacı oluyor bir iki tatlı kaşığı yeterli olucaktie zaten fazlasını kendisi içmez
Ysgl26 Gzde1515151 hava 30 dereceyi geçerse verebilirsin dedi bizim doktorumuz her beslenmeden önce ya da sonra 1-2 çay kaşığı
Beraninannesii Gzde1515151 Ben veriyorum 2 ay 10gunluk ama damla damla arada bir dilini islatacak kadar
Balevlatm Gzde1515151 doğduğu günden beri verdim az az çay kaşığı ile bu sıcaklarda vermelisin bence kuzenim dehic vermemiş ciğerleri kurumuş bebeğin
livanurvealpinannesi61 Gzde1515151 anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı yoktur. Bir bebek yeteri kadar anne sütü alıyorsa suya ihtiyacı olmaz. Anne sütü çöl ikliminde bile yeterlidir.
Esra_noyan Anne sütü ya da mama alan bebege 6 aylik olana kadar su verilmez çocuk su zehirlenmesi yaşar verilirse