Esrasaree Bebeğim 25 günlük emzik almıyor philips avent aldım ama öğürtü geliyor bu durumu nasıl aşabiliriz :/
Blondie Esrasaree 3 aydır ben ısrar ediyorum o almıyor. Arada alıyor canı isterse. Arada kendi ihtiyaç duyuyor bir şekilde anlıyorum emzik istediğini. Değişik! Bu günlerde ben ısrar edince sinirlenmeye öğrendi. Yani almicaksa almicaktir.
Nisan93 Esrasaree İlk 3 ay bizimki de almadı öğürdü. Çok ısrar etmedik. Sonra bir anda tutmaya başladı, 3. ay bittiğinden beri Philips aventi tutuyor. Zaten şimdi tutmasın bence çok küçük. Memeden uzaklaşmasın.
ayseguldefne54 Esrasaree valla benimkide masallah diyim 4.aya kadar tutmadi kusuyomus gibi oğüruyodu 3 gündür ayagimda sallarken emzigi tutuyorum agzina oyle emerek uyuyo umarim birakmaz yoksa tırlatacam
Esrasaree İşe döndüğümde biberona emziği tutmazsa zorlanırım diye düşündüğüm için istemiştim şuanda tutmaya alıştırsam mı diye :/
damlaertann Esrasaree bebeginız acken emzıgı teklif edin. Sütünüzü sagın emzıge bayıra batırma verim ama ac olsun bebek tutacaktır. Acıkınca da karını doyurmadan önce uykuya dalmadan önce teklif edin en azından alışana kadar Bı de oyle deneyin biz 3 aylık en bu şekilde tutuk
Esrasaree Denemem için çok mu erken yani 2,3 aylık olunca alıyor sanırım genelde okuduğum yorumlar o ama yenidoğan bebeklerde de gördüm biraz
Ozlem27 Esrasaree benim bebeğim yeni doğduğunda çok güzel tutuyordu ama memeden uzaklaşır diye vermedim 50 günlükten beri vermeye çalışıyorum kesinlikle tutmuyor . Şuan 3 ay 10 günlük ve hala kabul etmiyor emziği… Ellerini emiyor
Birannisbirbebis Esrasaree tutmayan bebek tutmuyor benim bebeğimde tutmuyor avent aldım böyle arada canı isterse tutuyor 5 dk