Ahsenmeva21 Merhaba arkadaşlar, kaç aydır ter kokum değişik ve kötü kokuyor bunun için ne yapmalıyım, kulanmam için önerdiğiniz birşey var mı
[silindi] Ahsenmeva21 aynı dertten muzdaripim emzirmiyorsanız tere son alın çok güzel ama emziriyorsanız Rexona Clinic tavsiye ederim
Aloneeee Ahsenmeva21 Rexona shower fresh alın duştan sonra mutlaka sıkın. Ben onunla çözdüm bir sürü deodorant denedim hiç biri işe yaramadı
[silindi] Ahsenmeva21 merhaba rexona clinical alın dua edeceksiniz. yıllardır hemen her depdorantı denemiş biri olarak evden asla sıkmadan cıkmayan biri olarak ve inanmayıp almış biri olarak tavsiye ediyorum. yüzyılın buluşu bu bütün piyasayı bitirecek bir yıl içinde bence. inanılmaz kesiyor koku ve teri. içeriği temiz değil yalnız. duştan sonra sürüp bidahaki duşa kadar sürmeyin alırsanız.
[silindi] Terlemeyi beklemeden önce yani duştan çıkar çıkmaz Dove Roll-On kullanabilirsiniz ama yuvarlak dönen başlık/sıvı olan değil, diğeri. Link: https://www.trendyol.com/dove/stick-kadin-original-40-ml-p-6709757?boutiqueId=611090&merchantId=449710&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:non-bu_t:pla_standard_shopping_all&gclid=Cj0KCQjwr4eYBhDrARIsANPywCi5mWctne7T0HM040B_DGsSHWe4tpIqNFM0E_oN0BtsH5kdSetvNiEaAuCUEALw_wcB
Birfincankahvee [silindi] ay gerçekten mi bende se o problem çıktı ya allahım kendimden nefret eder oldum
Alimel Ahsenmeva21 dove klasik deodorant o kadar iyi ki bazen 2 gün bile yetiyor ben sıkıyorum bakıyorum ertesi gün hala ter kokusu yok mutlaka deneyin
Tazeanne3434 Her banyodan önce karbonat ve limonu hamur kıvamına gelene kadar karıştırıp koltuk altınıza sürün 10 dk bekletip duşa girin peeling yaparak ovalayıp yıkayın fazlasıyla faydası var terlemeyi bile önlüyor ve her sabah mutlaka üzerinizi değişirken deodorant kullanın
manquer Ahsenmeva21 Beslenme şeklinde bi değişme oldu mu? kokuyu vücudun kendi ürettiği bakteri yapar beslenmeyle çok ilişkili
Benimdunyamm Ahsenmeva21 rexona sabun rolon dene benim de terim kokuyor ondan kullanıyorum hiç kokmuyor