Nurcan1 Kızlar bebegim 3 buçuk aylık hem gündüz hem gece 2 saatte bir emiyor bu süreyi nasıl uzatabilirim
aselinannesiiiiiiii Nurcan1 yeterli değil mi 2 saatte bir emmesi 3 aylık sonuçta uzatmanıza gerek yok diye biliyorum
Nurcan1 aselinannesiiiiiiii doktorum 3-4 saatte bir olabilir dedi en azindan geceleri süreyi uzatabilirim diye dusundum.1-2 hafta öncesine kadar geceleri 3 -4 saati buluyordu ama bir kaç gündür 2 saatte bir emmek istiyor
Nurcan1 Ozgeozgul ya evet doktor öyle söyleyince bende süre neden uzamiyor doymuyor mu acaba diye düşünüyorum bazen.Kilo alımı gayet iyi ilerde gidiyor
Henna1327 Nurcan1 benim bebeğim de aynı şekilde 5 ile 7 dk arası iki saatte bir emer. Geceleri 3 saatte bir. Kilo alımı o nedenle çok iyi değil sanırım ön sütü içiyor hep.
Ysgl26 Ben geceleri 1 kere mama verdim uzun uyusun diye 4-5 saat uyuyor o zaman ben de dinlenip süt üretebiliyorum mesela 10 da yatrı mama verdim 2 de uyandı emzirdim sonra emmeye devam. Artık mama vermiyorun alıştı uyku düzenine
Mrcalp Ysgl26 merhaba bunu kaç aylıkken yaptınız acaba? Ve nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınız? 🙈🙈🙈☺️
Ysgl26 Nurcan1 sizin bebiş obur galiba o zaman biraz emme süresini uzarmaya çalışın mesela 10 dk sonra uyuyorsa uyandırıp diğer memeyi verin
Cansu48 Benim bebeğim de 3 aylik geceleri 4 5 saat uyuyor emip tekrar 3 saat daha uyuyor. Acaba bizde mi bi sorun var kilo alması da bu ay azdı ama doktor uyandırma kendi uyandığında emzir demişti. Sizinki kendisi mi uyanıyor yoksa siz mi uyandiriyorsunuz