Ahelmetcinogl Fatmadurmus bende eczaneden aldım ve sağlık ocağında vurdurdum. Eczaneden alırken yanına hemen buz aküsü koymuşlardı zaten gerçi eczane ve sağlık ocağının arasında 5dk bile yoktu ama olsun. Eczaneden alabilirsiniz sağlık ocağındaki takipli ebeniz yapar.
Ness23 Aşıyı temın edebılıcegınız tek yer hastane.Menenjıt asısını eczane sızın elınıze vermez.Ayrıca hsstanelere soguk zıncır olarak gelıyor
Fatmadurmus Ness23 doktor eczaneden alabilirsiniz sağlık ocağı vurmazsa getirin ben vururum dedi. Rota aşısını da öyle olduk eczaneden aldım doktor vurdu
Yagmuralmila Ness23 bu arada eczanede bazen aşı bitmiş olabiliyor yada talep üstüne getirebiliyorlar.. bir gün önceden ara ve aşı yı ertesi günü alacağını söyle ..
Ness23 Fatmadurmus rotayla menenjit aynı degıl.Ben de vurdurdum cocuguma.Menenjıtı eczane vermıyor.Sız sorarsınız o zaman eczaneye
Yagmuralmila Fatmadurmus eczaneden alabilirsin ama sağlık ocağındaki hemşireler son 6 aydır gelen kararla reçete olmadan vurmuyorlar aşı yı .. reçete ile gidersen yaparlar 😊
Yagmuralmila Ness23 ben iki rota menenjit a ve b tüm aşıları eczaneden aldım .. yok öyle bişey eczane veriyor..