Yagmur92 Merhaba, Bebeğim dört aylık olmak üzere, sadece emzirdim şuana kadar, kilo alımı çok düşük, 20 günde 100 gram almış, kilosu 5600, ek olarak mama vermek istedik, hipp mama ve sma denedik, ikisindede çok kustu beş altı çay kaşığı vermeme rağmen kakasının rengi koyu yeşil oldu hasta gibi kendine gelemedi, takviye olarak arı mama versem işe yarar mı ?
nilbuglem Yagmur92 daha çok küçük mama vermeye çalış bence benimde bebeğim alerjik ve mama desteği almaya başladı 4.ayında mama ve anne sütüyle yeterli kilo alımı olmadığı için hipp tahıl bazlı pirinçli veriyorum günde 2 kere. Bunu da anne sütü ya da mama ile hazırlıyorum. 4 ay 20 günlükken başladık ama doktorumuzun önerisiyle
Kbraesmags Yagmur92 o durumu bende yasıyorum canım bende arı mmayla destekliyorum doktorum arı mama kasık mamaları ver dedi
Kbraesmags Smyyecnar canım kilo aldırıyor bazılarında şeker yok doktor bile öneriyor eskiden annelerimiz onu yedirirmiş neden bunu verme onu verme diyosunuz ben ek gıda bile veriyorum ya korkmayın doktoruna sor benim 4.17 günlük bebegim labne peyniri süzme peynir cicibebe yiyor neolcak bunlardan korkmayın bu kadar ya
Yagmur92 nilbuglem onu aldıktan sonra kilo almaya başladı mı acaba bende bi doktorumuza sorayım 4.aydan itibaren kullanılabilir miyiz
Eymenim35 nilbuglem bende elmalı sütlü hipp veriyorum ama suyla hazırlıyorum size doktor mu sur yada mama ile hazirlayn dedi
Yagmur92 Dogakus emzriyorum ama öğleden sonra süt çok azalıyor birikmiyor akşam uyuyana kadar. Sütümün artması için yemediğim içmediğim şey kalmadı
birkurabiyeannesi Dogakus maalesef olmuyor daha fazla emzirmeyle ,sütüm fışkırıyordu,deli gibi emziriyodum fakat kilo aldirmiyordu bebeğime 🙄biz de mama takviyesine başladık ,ancak toparlaniyor 4 aylık olmak üzere 5850 Gr ve 3350 doğdu
Kbraesmags Yagmur92 evet arı mama yiyeli düzeldi bende arkadaslarım tavsiyesiyle 2 bucuk aylıkken verdim doktora dedim hatta ver dedi günde iki sefer yedir mama içmiyorsa eyer dedi mamayı da içmiyor kızım onları yediriyorum
Smyyecnar Kbraesmags canım küşüçük bebeğe nasıl şeker verebiliyorsun tamam peyniri anlarım ama bile bile yanlış nasıl yapıyorsunuz şeker bize bile zararlı ilken küçüçük bebeğe yararı ne olacak hangi doktor cicibebeyi öneriyi arı mamanın içeriği değişti eskiden yapıyorlar diye Bizdemi yapalım
zeynep-gunseli2021 Kbraesmags benim kızım 3 aylık sütüm yetmiyor ve hiçbir mamayı içmiyor bu arı mama nedir tesadüfen denk geldim faydalı mı çok mu şekerli diğer mamalardan farkı nedir
nilbuglem Eymenim35 benim kullandığım sütsüz olan süt alerjisinden dolayı mama yada anne sütyle hazırlıyorum ☺️
Papatyam1703 Smyyecnar hero bayb içindede var hatta onda bal var geçen gün bende aldım diğerlerine göre en iyisi hipp fiyat olarak biraz pahalı ama diğerlerine göre en iyisi
Yagmur92 Smyyecnar doğrudur ama bebeğim kilo almıyor mama içmiyor bende bi çözüm arıyorum alternatif ne verebilirim diye 🤷🏻♀️
Devushka Yagmur92 arı mama da besleyici hiç bişey yok biz de on gün sonra 4 aylık olucaz aptamil içiyor severek