Drysmsn Merhabalar bebegimin gazi icin nurse harveys şurup kullanıyorum üzerinde açıldıktan 4 hafta sonra kullanmayın yazıyor.4 hafta oldu mu bilmiyorum malesef tarih atmaya unutmusum ve napcagimi şaşırdım bebeğime versem mi vermesem mi
Kubra6095 Drysmsn eğer toz karışım olan şuruptansa 4 haftayı geçmemesi lazım bozuluyo canım. Bu şuruba has değil bütün karışım ilaçlar için geçerli o süreden fazla kullanmamak gerekiyo.
Drysmsn Nesrinbek88 bende buzdolabında sakliyorum vereceğim zaman dışarı çıkarıyorum biraz ılık olsun diye veriyorum
Damlamasal Merhaba bahsettiğiniz şurubu hazırlarken içine toz karışımı attıktan sonra köpürme oldu mu acaba
Goksinn Damlamasal toz karışım ne oluyor. Bende yeni aldim öyle kullanıyorum. Yalnis mi yapiyorum acaba
Artunsmom Nurse harweys şurup bende aldım benimkinde toz falan yok öyle bişeyle karıştırmadım yani normal şurup şuan yanlış bişey mi yaptım diye tedirgin oldum
Damlamasal Nurse Harweys colex benim kullandığım kapak kısmında toz bir karışım var şurubun içine dökülüyor
Artunsmom Bizim doktorumuz 10 günde bir bu ilaçları değiştirerek kulanmamız gerektiğini söyledi. Alışkanlık yapmaması için. 10 gün nurse harveys 10 gün samp simplex 10 gün zinco gibi kullanıcaz bizde. Bu arada nurse harveys şurubunu kullanıyorum şuan , ilk damlası aldım işe yaramamıştı. Ama benimki direk şurup tozu falan yok. Şuan işe yaradı gibi. İlk 3 günde belli olurmuş ilaçların etkisi