Umayy16 Hayirli geceler minik bi sorum olucakti. Kizim 9 bucuk aylik birde kopegimiz var bu aylara kadar bebegim genelde yatakta donuyodu mama sandalyesinde vakit geciriyodu. Dedim artik yere biseyler seriyim yere koyayim kizimi kopegimiz oldugu icin haliyle onlem aldim gelen tuyleri aza indirmek icin. Lakin kizimin gozleri kizardi ve kasiniyo alerjik gibi kopekten oldugunu dusunmuyorum olsa bu zamana kadar olurdu. Mecbur yerden kaldirdim. Koltuklari birlestirip ona oyun alani yarattim genis acaba kisitlamis mi oldum kizimi bu emeklemesini yurumesini vs geciktirirmi fikirlerinizi merak ediyorum 👀
Zlm Umayy16 sanmam emeklemek istese bir iki adım gidebileceği alan yok mu baktinzi emekliyi yere indirirsiniz. Daha önce köpekle yakın teması oldu mu olmadiysa köpekten değil demeyim bence yada tozdan olabilir alerji testi yaptırin bence
Fifaz12- Umayy16 merhaba emeklemesini ve keşfetmesini geciktirir diye düşünüyorum bende çit alacaktım ilk başlarda ama sonra onun bir birey olduğunu keşfetme çabasının fazla olduğunu düşündüm ve bu şekilde kendi başına çok çabuk emekledi şuanda koltuklardan tutup ayağa kalkıyor yan yan yürüyor 9 aylık bence Özgür bırakmakta fayda var
Mavis34 Umayy16 olumsuz etkileyebilir bence. Tam tutunup kalkma yürüme denemeleri yapma ve her şeyi keşfetme dönemi çünkü
Tomtom Umayy16 bizim de köpeğimiz var köpek tüyü her yere uçar ondan olmadığına eminim kendimden biliyorum. yere kullandığınız deterjanı değiştirin sirke ve Arap sabunu kullanın direk temas olmasa da yakın temastan etkilenmiş olabilir yada yere sevdiğiniz seyi hangi deterjan ile yıkadıysanız ona da dikkat etmenizi öneririm
Umayy16 Zlm tabi oldu defalarca kopegi tutar kopegimiz onu ara ara yalar filan. Ama hic oyle bisey olmamisti ben yumusak olsun diye yere polar tarzi bi ortu sermistim ondan olabilecegini dusundum. Bu arada koltuklarla yaptigim alanda genis gayet emekleyebilir donebilir
Umayy16 Fifaz12- Gözü kizarip kasinmaya baslayinca mecbur almak zorunda kaldim yerden gectikten sonra tekrar denicem 🤦🏽♀️ Kendimi boyle bende kotu hissediyorum. Ama suan koydugum alanda gayet genis emekleyebilir donebilir vs. ☺️
Zlm Umayy16 o zaman örtü ile alakalı birseydir koltuginda emeklememesine engel olacağını sanmam sonuçta ilk emekledigi de bütün evi gezmiyolar zaten yoruluyolar hemen 😊😊
Umayy16 Tomtom yaa dimi kopekten degildir olsa bu zamana kadar olmazmiydii hep eller cunku kopegi. İlk defa oldu cok uzuldum😔 yere serdigim sey polarimsi birseydi ben ondan suphelendim. Bakalim yarin yinede bi dra gozukucez. En azindan damla filan verir heralde kasinti icin♥️ tesekkur ederim cevabiniza