Guzelanne34 Kızlar akşamdan beri afedersiniz ishalim var karnım ağrıyor ve midem aşırı bulanıyor ne iyi gelir . Midemi üşüttüm galiba klima çarptı. Terliydim klimanın önüne uzandım akşamında böyle oldum.
Ecemsu12 Guzelanne34 aynı durumu yaşadım ancak ne kusabıldım ne ishal i cıkarabıldım. Ikı kez acılde serum yedım doktor reflör verdi onla topladım kendımı salgın var malesef ortalıkta :(
cupacakes Guzelanne34 gastroenterit olabilirsiniz yazın salgın olur . Çiğ sebze meyveden bulaşır . Eczaneden enterogermina alın rahatlatır bi de kekik demleyin
ezogelinn Guzelanne34 maalesf salgın varmış bizde ailecek olduk ve etrafımızda birçok insan aynı şekilde hasta mide bulantısı istifra için hap yazdı doktor ishal içinde probiyotik tozlardan
Guzelanne34 Ecemsu12 ya dışarıda çıkmıyorum ki. Kızıma geçer diye korkuyorum ya ben klima çarptı sanıyorum
Guzelanne34 cupacakes bugün hiç meyve sebze yemedim ki. Dışarıyada çıkmadım nasıl bulaşıyor anlamadım
metehansmomm Merhaba geçmiş olsun bende bu illetten daha yeni kurtuldum ishal ateş kusma karın ağrısı kramp hepsini yaşadım 4 gün yemek yiyemedim internette ishal kesici ne varsa denedim işe yaramadı. Reflor ve antibiyotik kullandım 2. Gün iyileştim çok şükür. Semptomlarınız artarsa mutlaka doktora gidin yoksa geçmez
Minikcivcivimxx Merhaba, geçmiş olsun aynısı 2gün önce bende de oldu hala devam ama azaldı biraz doktora gittim serum verdi reflör parol ve probiyotik yazdı, sarı meyve sebze yiyin bol bol muz haşlanmış patates sarı armut vs önerisi yaptı.
Maviimm Minikcivcivimxx reflör emziren anneler kullanabilir mi eşime eczanden toz olanındna aldırıcam da bilginiz var mı
Sinemisssss Guzelanne34 ciddi salgın var kızımda yeni düzeldi nane limon , türk kahvesi içine limon sıkıp yiyebilirsin , pirinç labası bunlarla düzeldi
Eliz-G19 4-5 tane limon tuzu yutun ve bir çay kaşığı Türk kahvesi yiyin patates haşlaması muz ve kola