DarkSwan Arkadaşlar 2 aylık bebeğim uyurken korkuyormuş gibi sesler çıkartıyor, hızlı hızlı nefes alıyor, bazen ağzını büzerek ağlıyor. Bu normal mi? Rüya görüyor olabilir mi?
Wisee114 DarkSwan ananem bu konuyla ilgili hep şey der hurafe ama rüyasında annen seni bıraktı annen yok diye şeyler söylerlermiş ona ağlarmış bebekler derdi :))
Bebegimm1 DarkSwan normal oyle seyler takilmayin daha neler yapicaklar benmki hem aglar hem gulerdi aklima baska seyler gelmedi bebek bu yani suan 1.5 yasinda bazen uykusunda aglar bazende kahkaha atar bebekler ne yaptigini bilmiyor 😁bir yerde okumustum bebekler ruya gormezlermis
DarkSwan Wisee114 yaa kıyamam ☹️ sürekli ayetel kürsi okuyorum böyle ağlamaklı oluncada korkuyorum rüyasında kötü bişey mi görüyo acaba diye
Ozlem_0406 Benim bebeğim 11 aylık hala uykuda ağlamaları var sürekli kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum hep geçecek dedim ama geçmedi . Bunun nedeni ne acaba .
Ozlem_0406 DarkSwan Ben bebeğimi 8 ay kundak yaptım yinede hep uyukuda ağlıyordu 8. Aydan sonra kundağı yavaş yavaş bıraktım hala devam ediyor uykudaki inlemeleri kucağıma alıp uyandırmaya emzirmeye çalışıyorum ki uykudan uyansın diye uyandığında hala hıçkırık gibi ağlamaları devam ediyor bazen ağlayarak uyanır bazende hemen sakinleşir bı turlu anlam veremedim.. Varsa bı çözüm bende burdan sizlerden bilgi alayım
Bebek21-33 DarkSwan o yüzden korkuyor size tavsiyem kundak yapın hem ses olduğu zaman bile Korkmaz yada sürekli irkilir ellerini bağlasanız bile yeterli olur bi kaç gün deneyin yazık yavruya 😣
DarkSwan Bebek21-33 alışmadığı için şuan yaptırır mı bilmiyorum çünkü sıkıntıya gelemiyo ağlıyo hemen
meltmsenturk DarkSwan benim bebeğimde 2 aylık o da uykusunda çok korkuyordu. Elleriyle kendini uyandırıyordu. Bizimki de doğduğu günden beri hiç kundak yaptırmadı sıkıntıya gelemiyor ama iki gündür müslin bezle sadece kollarını sarıyorum çok rahat uyuyor. Bu arada sadece uykuda çok sıkmadan sarıyorum
DarkSwan Bebek21-33 aslında yarım kundak denedim ilk doğduğunda ama elini kolunu acıtırım diye hemen açtım korktum ama deneyelim bakalım