Gokceeee__ Sürekli makatan kurt düşüyor ne yaptıysam geçmedi bir yıldır ne yapmam lazım geceleri eşimin yanında çok utanıyorum çok kaşınıyor bulaşıcı değil 😣😣😣
Ummomerr Gokceeee__ bunun için bir ilaç var sanırım eczacı’ya sorun eşimin kuzenleri kullanıyordu çok zayıflardı kilo alamıyorlardı kurt vardı bir de bağırsakla
Ikrazumra19 Gokceeee__ 1 yildir hic doktora gitmediniz mi ki bulasici ayni tuvaletten es cocuk herkese gecebilir cocukken bendede olurdu ilsc icerdim gecerdi
Ocak2021 Gokceeee__ anladığım kadarıyla bagırsagınız da kıl kurdu var ve bunun için ailecek tedavi olmanız gerekir . Çünkü bu durum oldukça bulaşıcıdır siz farketmeseniz bile . Benim yeğenimde olmuştu ailecek tedavi oldular ve geçti .
Ikrazumra19 Gokceeee__ kil kurduysa eger ailede ki herkesi tedavi ediyorlsr bende yasadim daha once ilacsiz gecmesi cok zor ve dayanilmaz birsey
Gokceeee__ Ikrazumra19 ailmedeki hiç kimseye bulaşmadi ilaç kullandım geçmedi ara ara oluyor ve çok kotu 😤😭
NarTanesi Gokceeee__ emziriyom ilaç kullanamam demişsiniz şimdi de kullandım fayda etmedi diyorsunuz..neden oldu peki
Smmra Gokceeee__ hastaneye gidin şişe ilaç verecekler ama bu ilacı ailedeki herkes kullanacak çünkü aynı ortamdasınız