Uraz2021 Kızlar nette çok uyguna da var pahalıya da acaba hangisini almalıyım. Ucuz olanlar da testten geçmiş yorumlarda gördüğüm kadarıyla . Öneriniz var mı nerden almalıyım.
Hellomoto Uraz2021 ben İnternete güvenmediğim için kaynanam doğal taşlar satan toptancıdan aldı getirdi çok fazla dolandırıcılar var pahalı satanlar bile gerçek zanetsin diye pahalı satıyor olabilir
Nurella_ Uraz2021 ucuz olanlar genelde sahte çıkıyor canım durumun varsa pahalı olanından al ben 2 sene önce 270 e almıştım deneme yaptım gerçek çıktı.
Dolores Uraz2021 instagramda kehribar damlası sayfasından aldım. Severek ve etkisine inanarak takıyorum. Bebeğe takmamı eşim istemedi ben de kendime aldım 😀😀 tavsiye ederim
Minelask Uraz2021 bende faydasını gördüm kizm 3 aylıktı sürekli salyasi akiyodu eli hep agzindaydi kolye taktik durdu çok sukur
Hellomoto Uraz2021 gerçi bende takamadım hep çıkardı 1 gün bile takmadı eline boynuna yaptırdım faydası olurmu bilmem
Hellomoto Uraz2021 benimkide aynı huysuz bezini bağlarken bile zorluyor. Oyuncak veriyorum oynamak yerine fırlatıyor 😄
Ilkannelik Bende yarın güvenilir birinden aldıriyorum eşime çok öven oldu ancak ise yaramıyor diyenlerde var bakalim bu ara dişler zorluyor umarım fayda görürüz
Nurella_ Mavigri gördüm tabiki de diş döneminde ağrı çekmedik çok şükür ağzımızdan salyalar eksik olmuyordu anında kesildi herşeyine çok iyi geldi. Gerçek olduğu sürece etki ediyor🌸