Mrvmryy 1 aylık bebeğim her gün aynı dert bir günümüz sorunsuz gazsız geçmiyor ne zaman bitecek bilmiyorum siz nasıl geçiriyorsunuz neler yaparak
Emir_mom Mrvmryy Geçmiş olsun benim bebeğimde 4 aya kadar çok gazlıydı.Çözümü gaz damlasında ve masaj da bulmuştuk birde her yemeğin arkasına kimyon çayı içiyordum denemenizi tavsiye ederim.
Uraskpln Mrvmryy zamanla geçiyor hiç bir şey kesmiyor. Benim bebeğim de çok gazlıydı kiraz çekirdeği kemeri, ılık su dolu küvete oturtma, gaz masajı, damla her şeyi yapiyorduk ama tam anlamıyla hiç geçirmiyordu biraz azaltıyordu. Tek çaresi zaman oldu.
Byze Mrvmryy Benim bebeğimde 3 aylık olacak bu ay sonunda hala gaz sıkıntıları devam ediyor rahatlasın diye yapmadığım şey kalmadı biogaia kullanıyoruz masaj yapıyorum duş aldırıyorum gezdiriyorum. Bi hafta iyi gibi oluyor ara araa çok kötü oluyor. İnşallah zamanla azalır canım . 3. 4. Ayda azalıyor diyorlar ama bakalım.
Mrvmryy Emir_mom sab simplex ,forbiome,nurse harveys,aguline bunları hep kullanıyorum desem inanır mısınız buna rağmen çok zor geçiyor
Emir_mom Mrvmryy Gerçekten zorlu bir süreç çok iyi anlıyorum her yolu denemiştik kiraz çekirdeği kemeri, sıcak havlu ,duş ,masaj fln.Umarım sizde en kısa zamanda atlatırsınız 🙏🏻
AAhsenn Mrvmryy biogai deneyin bende çok marka denedim dün biogai aldım uyurken gaz çıkarıyor çok şükür 🙏 biogai çok kuvvetli
AAhsenn Ebru_6610 eczacı günde 5 damla dedi gece uykusuna doğru veriyorum 5 damla sabahta 1 2 damla vermiştim baya iyi geldi bize şükür
tazeannecikk2605 3 aylık olucaz hala aynı sebepsiz ağlamalar bitmiyor sakinlesmiyor bir türlü ne zaman bitecek merak ediyorum bende
Ebru_6610 AAhsenn bende 5 damla veriyorum bana da öyle söyledi fazlasını vermedim çok etkili dedi gaz sancısı var ağlıyor uyumuyor bende versem bisey olur mu acaba kaç günlük bebeğiniz
Dlshnn3 Dlshnn3 stokları sürekli bitiyorinternet üzerinden bulmanız zor ama bulursanız eczaneden falan cok rahatlarsınız probiyotikle beraber günde 3 kere onu verdim 2-3 günde bir kaka yapan cocugum her gün yapmaya başladı gazını falan cok rahat çıkarıyordu