Ftmvrs13 Aman allahım görüntüler videolar fotoğraflar kabus gibi noluyor ya allahım yardımcıları olsun çok üzgünüm 😢
Emir_mom Ftmvrs13 Mekanları cennet olsun Rabbim ailelerine sabır versin yardım etsin gerçekten çok zor insanın yüreği dayanmıyor 😔
Sbelsrc Ftmvrs13 bazı sayfalarda terör falan diyorlar bilmiyorum nekadar doğru bugun neredeyse heryerde bir kaza olmuş
birprensannesi0208 Ftmvrs13 eşim 1-2 gğn önce tiktokda bir video görmüş, Arap cöllerinde su cıkmış diyordu ve bir Hadis-i şerif de gecen bir ayeti söyledi kıyamet alamet-i olabilir mi diye düşündük ki bugğn Antepim böyle bir felaket yaşıyor sonrasında Mardin 😔 Başımız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır şifa güç versin
Ftmvrs13 Sbelsrc sadece yolculuktan mı sokağa çıkmaktan bile korkuyorum şuan ya neler oluyor böyle anlam veremiyorum çok korkunç gerçekten
Prensesannesi38 Ftmvrs13 aynen bende şuan bu düşüncedeyim dışarı çıksan bir türlü çıkmasan birtü aşırı tehlikeli bir hal aldı ortalık
Atlasmomyyy Mardindeki kazaya bi arkadaşımın 4 yaşında kızı var, onun inat edip benzinlikte kaybolan oyuncağını 1 saat aramaları sonucu kazadan kurtuldular yani inat etmese o an çıksalar belki de Allah korusun onlarda paramparcaydi şuan…
Ftmvrs13 Sbelsrc aynen bende okudum yani benimde aklıma geldi çünkü çok fena ya önce ilk kaza oluyor insanlar yardıma gidiyor sonra ikinci araç cehennem gibi geliyor 😓
Hep_mi_uykusuz Ftmvrs13 Rabbim rahmet eylesin mekanlarini cennet etsin.Postunuzu gorunce baktim haberlere icim.parcalandi😔
avokadosever Ftmvrs13 ve olay benim evime 15-20 dklık mesafede oluyor. Ambulans sesleri itfaiye sesleri allahım ne kadar acı rabbim ölenlere rahmet eylesin ailelerine sabır versin. 1 dk sonramızın garantisi yok