allahimsabirver RedFlower_ tlfnda varama izlemedim böyle kaçmalı vurmalı silahlı bu tarz şeyleri izlemem normalde ama siz izlediyseniz öneriyorsanız izlerim bende eşimle birlikte
RedFlower_ incismom yaa çok kötü Allah’ım iyiki böyle bir memlekete yaşıyorum nedense bu tarz şeyler çok etkiliyor beni
incismom RedFlower_ evet. Doğuda yaşayan aileler sürekli yürüyüş yapıyor grev yapıyor görmüşsünüzdür belki haberlerde. Evlatlarımızı koruyamıyoruz dağa gidiyorlar hep diye. Rabbim korusun evlatlarımızı. Oralarda yaşam zor olmalı. Eskiden tek Türkiye diye bir dizi vardı onun gibi
RedFlower_ allahimsabirver yani çok kırmalı falan değil farklı akıcı geldi bana ben beğendim ama çok etkindimm baya bayanların o kadar zor zamanlae geçirmesi çok acı çok
RedFlower_ Benisahtesevme2 konusu bir gazeteci arkadaşlarıyla hatta gidiyor Sanirim ırak Suriye tarafında bir mücadele kurtulmak için
Qumrike RedFlower_ bizde izledik,cok ama cok etkilendim. Gerçek tabi o insanlar nelere maruz kalmışlardır kim bilir 🥺 İnsanın,kadının,çocuğun değerinin bi yerlerde hala olmadığını görmek utanç verici gerçekten Halimize şükürler olsun