ErvaNil ben silikon uç VS kullanmadım ancak ilk 1.5 ay sabah akşam olmak üzere günde 2 kere mama verdim, oğlum çok sık emdiği için sütüm yetmiyordu, mama içince o arada sütüm toplanıyor tabi bu süreçte ben bestlak damla kullandım het gün düzenli olarak, taze soğan yedim her sabah, bol bol susam tahin VS tükettim bol suyu zaten hiç eksik etmedim, 1.5 ayın sonunda sütüm toplandı ve tamamen manayı kestik sizde bir deneyin belki işe yarar, ancak sizde sadece sağarak emzirme olduğu için kısa sürede süt bazen keailebiliyoe çünkü pompanın yaptığı uyarma ile bebeğin yaptığı uyarma çok farklı oluyor, kesilirsede üzmeyin tatlı canınızı mama zehir değil bunlarda bebeklere göre üretiliyor sonuöta, kaynananız sizi fazla strese sokmuş bu bile sütünğzün kesilmesi için yeterli bir sebep, bir daha size bu tarz davrandığında ben çocuğuma zehir vermiyorum her anne emzirmek ister ancak gelmiyorsa oraya kuyu kazacak halim yok olan bu ve ben çocuğumu beslediğim kalan sütümü senin bende yaptığın baskı yüzünden kaybetmek istemiyorum, herkes kendi çocuğunun annesi ve en iyisini ben bilirim yeter artık benim üzerimde baskı kurmaya çalışmayın diyerek sert bir tepkinizi koyun, onun o tavrı bile sizi bu hale getirmiş olabilir