Hatice24 Kızlar bebeğim 4 ay 2 günlük 4. Ayına girdiğimizden beri geceleri yarım saatte bir yada en fazla 1 saatte bir uyanıyor emziriyorum geri uyuyor sonra yine aynı neden böyle yapıyor olabilir 😞 doymuyor mu dicem ama sütüm geliyor Allah’a şükür derdi ne anlayamadım😞
Samilinannesi Hatice24 benim bebeğimin de 4 aya girmesine 5 gün var aynı şekil ,geceleri gayet güzel uyurdu 4-5 saatte bir uyanıp gözleri kapalı emer ve geri yatardı ,şimdi çok şık uyaniyor ve uyutmak zorlaştı
Oaoa Hatice24 4.aydan sonra bize de olan oldu canım 5-6 saat kesintisiz uyuyan çocuk gitti.Saat başı uyanır oldu şu an 6,5 aylık 2-3 saat kesintisiz uyursa şükrediyorum.Umarım bu bi süreçtir ve geçer ben de senin gibiyim sütüm var açlıktan olduğunu sanmıyorum
Gyed Bukiki benim kizimda 4 gün sonra 4 aylık olacak geceleri 2 saatte bir kalkıyor emiyor önceden 4 saati bulurdu uyumaya geçmekte zorlanıyor bi huysuzlanmaya başladı sanki atak geliyor yavaş yavaş
Hatice24 Samilinannesi aynı ya benimkide 4-5 saatte bir emerdi direk geri uyurdu ama şuanda emdikten sonra hemen geri uyuyor benim ki yine