Denizimannesi 45 günlük bebeğim gündüz asla uyumuyor toplasan 2 saat akşam 11 gibi yatıp 5 saat uyumak istiyor ama aç kalıyor gece böyle olunca gündüzde hiç uyuşmadığı için çok yoruyor. Var mı bebekleriniz gündüz hiç uyumayan
amansallagitsin Denizimannesi ruya orgunu yapip mesela gece yaniniza alin uzanarak emzirin hem uykusu dagilmaz hem sutunuzden yararlanir. Yenidogan bebeklet uyku duzeni hala yoktur birz sabredin ilerleyen zamnlrda oturucak
Simayelisa Denizimannesi bebeğim bir aylık ve iki gündür aynı sizin durumdayız 🤭 ama ben yinede gece uyandirip emziriyorum 2 saati gecirmiyorum gündüz de ayağımda sallıyorum besikte sallıyorum hafif hafif ara ara uyuyor o yetiyor herhalde 😂🤦
twofruits Denizimannesi bir aydan sonra acıkınca kalkar uyandırmanıza gerek yok doktor öyle demişti 4 saat uyuduğu da oluyordu iki saatte bir kalktığı da bir buçuk aylık olmuş akşam 9 da yatırın en geç büyüme hormonları 9 da salgılanmaya başlıyor çünkü
amansallagitsin Denizimannesi sadece anne sutu alan bebekler 10 gune kdr mama alan ise 5 gune kdr nrml kabl ediliyor. Lakin huzursuzsa aglyrsa kivraniyorsa tavsiyem karin ve ayak topuguna masj yapin bagrsaklarina uyari gider
Simayelisa Denizimannesi kakasını mi yapamıyor karnına ve bacaklarına masaj yaptınız mı 🤭 karnına zeytinyağı sürebilirsiniz yada bebe yağı poposuna da pişik kremi sürebilirsiniz ama bunu her zaman yapmayın diyolar çok zorda kalırsanız yapın rahatlasın bence