Asel4175 Kızlar güveç yaparken fırında tepsisinde değilde tel ızagara da yaptım yağları fırın tabanına dökülüp yandı naptıysam çıkmıyo yardıma ihtiyacım var nasıl çıkarabilirim
Smilee Asel4175 asperox sarı işe yarayabilir. Ocakta kurumuş lekelerimde baya iş görüyor. önce ıslatıp yumuşatın isterseniz. Yumuşatma işinde karbonat da iyi gelebilir. Bir de bulaşık deterjan tabletini sıcak suda çözdürüp onunla da temizleyebilirsiniz. Aklıma bunlar geldi
dunyaharikasi Asel4175 bulaşık makinasında kullandığınız tableti ılık suda çözdürün ve tüm fırın iç temizliğinde kullanın, sonuca inanamayacaksınız
Miniminnak22 dunyaharikasi Wanderlust # cutiebun_ Smilee Asel4175 Kızlar bu yazdıklarınız koku bırakmıyo mu makinada Koku kalmasından korkuyorum Karbonat limon falan da istediğim temizliği yapmıyo 😢
cutiebun_ fırın temizliğinde domol un üzerine tanınam. domol fırın ve ızgara temizleyici alabilirsiniz mis gibi yapıyor ☺️
Smilee Miniminnak22 işlem yaptıktan sonra fırını boş şekilde max seviyede 10dk çalıştırmalısın. Koku ve deterjan kalıntısından kurtulursun. Servis söylemişti
cutiebun_ Miniminnak22 temizledikten sonra fırını biraz çalıştırın ve bir süre kapağını açık bırakın ki koku çıksın 24 saatte kullanmayın ondan sonra kullanmaya başlayın
cutiebun_ Miniminnak22 ben mutfak da herşeye onu kullanıyorum davlumbaz fırın ocak mutfak kapısı balkon kapısı mis gibi oluyor 🤣 malum mutfak da herşey yağ izi oluyor
Miniminnak22 cutiebun_ bende ıslak mendillerini falan kullanıyorum. Ocak için de kullandım da fırında cesaret edemiyorum 😱
2603 afraninannesii ben de kaç gündür fırın Aygaz temizliğini düşünüyordum çocuk olduktan beridir düzgün temizlenmedi hiç dediğiniz üründen trendyolda baktım hangisi acaba
cutiebun_ ebruliev çok iyi evet ben temizlikte hep domolun ürünlerini kullanırım ☺️ özellikle fırın temizleyici çiçek gibi yapıyor fırını..
2603 Asel4175 Allah razı olsun böyle bir soru sorduğun için kaç gündür hatta haftadır fırını ocağımı nasıl temizlicem diye düşünüyordum çıkmıyordu
Asel4175 2603 sende de canım cümlemizden Allah razı olsun öneri sunan tüm arkadaşlardan da bende domolu alacağım sarı güç felan da geldi aklıma tabi ama hiç birini kullanmadığım için sormak istedim domolun wc için olanını kullanmıştım
cutiebun_ Miniminnak22 bütün yağları anında çıkarıyor temizlikten sonrada dediğim gibi yapın biraz çalıştırın fırını biraz da kapağını açık bırakın koku çıksın sonra da 24 saat fırını kullanmayın ki etkisi gitsin ☺️
2603 cutiebun_ uzun süre temizlenmemiş ocağı fırını çıkarıyor mu bebekten sonra düzgün temizleyemedim