SunnyG Bir buçuk aylık kızımın kaşlarında sarıya dönük döküntüler var. Neden olur, geçirmek için bişey yapmalı mıyım?
Sontvbukucu SunnyG konak canim zeytinyağı surup pamukla silebilirsin. Kafasına da bakin kafasinda da olabilir. Bir zarari yok bebeginiz rahatsız olmaz merak etmeyin. Fazla yağı disari atiyor.
Show_must_go_on SunnyG konak bu ben bebek yağı sürüp beklettim 10 dk sonra sildim bir de bayı yaptırdım hiç bir şey kalmadı kafası için de zeytinyağı hiç geçirmedi bebek yağı hemen çıkarttı yumuşatıp.
SunnyG Sontvbukucu Kafası da böyle. Bana Konak yok gibi geldi ama bilemedim. Hafif döküntü var gerçi ama. Kaşlarda da olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler
Sontvbukucu SunnyG benim oğlumda da oluyordu. Kaslarında ve kafasında. Sizin kızınızın da kafasinda var. Zeytinyağı surun bekleyin 10 dk pamukla ovalayin kafasını ince tarakla tarayın. Kasini da pamukla ovalayin sonra yikayin mis gibi olur.
Sontvbukucu Alygkc evet ama bu konak bariz. Sari renkli ve dokuntulu. Sari renkli demese baska bisey olabilirdi.
Bhtnr1irmk Konak canım sakın zeytin yağı kafasına sürme asidik bir yağ olduğu için önerilmiyor vücut dışında.bebek yağı sürüp tarayın saçını sonra banyo yaptırın. Kaşına da kulak çubuğu yardımıyla bebek yağı sürün ve silin hemen geçicek alerjiyle ilgisi yok.