Morusevenanne Kızlar merhaba ikea dan şifonyer almak istiyorum ama yaşadığım yerde yok. Mecbur internetten alıcam. Şu 2 modeli kullanan varsa benim için çekmece boyunu ölçebilir mi?
Blogg532190 Morusevenanne bende orda cocuk odasi için 3 kapaklı dolap almak istiyorum ama acaba nasıl alanlar bize bilgi verirse çok iyi olur
Glcntna Morusevenanne ben kullen olanı kullanıyorum diğerine bakmıştım içi küçüktü kullen geniş sabh atabilirim
Morusevenanne Glcntna ya çok sevinirim. İkea ya mail attım ama sadece çekmece enini göndermiş bana yüksekliği lazım hani düzenleyici boydan sıgar mı diye. Kullen in ayagı yok sorun oluyor mu temizlikte?
Glcntna Morusevenanne benimki 4 şü ama burda 6 lı ama sonuçta aynı 4 lü yükseklik 100 cm her çekmece yüksekliği 20 cm 6 lısı 140 cmdır. En de 80 cm .yere yapışık olduğundan altı tozlanmıyor zaten itince zorlanmıyorum temizliği kolay
Glcntna Morusevenanne bendede düzenleyici var alttaki kalın olan çekmece ile aynı düzenleyicinin yüksekliği17cm tam oluyor
Morusevenanne Glcntna anladım 17yse iyi. Bazıları baya kücük görünüyor ondan merak ettim. Çok teşekkür ederim