nazural Merhabalar 3 aylık bir bebeğim var alerjisi çıktı lakin koldan yapılan testi yapmadılar neye alerjisi olduğunu bilmiyorum var mı yaptıran iyi bir doktor önerisi olan?
cemre_-34 nazural alerji belirtisi neyde başladı yani vücutta mi tepki verdi istanbul neresinde bakıyorsun alerji doktoruna
MMommyy nazural istanbulda yasamadigim.halde online gorusuyorum istanbul alerji merkezine gidin direk ahmet bey var cok bilgili bi doktor
Krsema nazural İstanbul alerji Merkezi dost Zeyrek. Alanında çok iyi bir doktor bende kızımı götürmüştüm. Birde tatlı bir diyetisyen ile çalışıyor Ecem hanım. İkiside alanında en iyi doktorlardan.
nazural cemre_-34 mukuslu kaka, vücutta kabartı, gürültülü kaka, gaz sancısı, sürekli kusma, gaitada gizli kan çıktı tahlilde, kanda mikrop çıktı, kafasında konak çıktı
nazural cemre_-34 birde golden goat mama kullanıyordum ağzından atmaya beslenmesini aksatmaya başladı kilo alımı yavaşladı
aysenrrklm nazural cilt döküntüsü dışında aynı belirtiler bizdede var maalesef ben birkaç alerji prof götürdüm ama kakada kan olmadığı için hiç bi şey yapmadılar 😞
cemre_-34 nazural anladım bir tane alerji doktoru var bende ona gittim şükür kurtuldum alerjiden şuan ataşehirde özel kliniği var doc dr sakine ışık tavsiye ederim