lyl0742 Pirayeada mücver olarak verdim, çorba içerisinde veriyorum, bazende sebzeli pilav yapıyorum havuç kabak arpa şehriyeden o şekilde veriyorum.
burjuvaanne Pirayeada hasladim rendeledim yagsiz azcik bi tavada döndurdum yogurtladim , corbaya koydum mucver yaptim . Ne cesit olursa artik 😄
LadyGugu Pirayeada Zeytinyağlı, pirinçli kabak yemeği şeklinde veriyorum, bazen buharda pişirip blenderdan geçirip çorbasına katıyorum, rendeleyip köftesine koyuyorum gibi gibi. İlk ek gıdaya geçişte buharda pişirip çatalla ezip verirdim.
Minikkkuss Genelde yemeğini yapıyorum sarımsaklı yoğurtla yiyor bazen de patatesle falan rendeleyip çorba yapıyorum
mervemir- Pirayeada bazen patates havuç kıyma minik minik doğrayıp yemek yapıyorum , bazen mücver yapıyorum bazen pankek in içine katıyorum tabi bunları hep buharda haşlıyorum bazen sadece buharda haşlayıp üzerine kıyma döküp veriyorum kabak beğendi 😅 bazen buharda haşlayıp direk yoğurlıyorum çok güzel oluyor
mervemir- Pirayeada evet buharda haşlayarak başlayın önce tadım yapın sonra diğerlerini tattırdıkça zaten çeşit artıyor :)
mervemir- Pirayeada zorlamayın ama yeme reddinin en büyük sebebi o, yemiyorsa bırakın sonra bidaha deneyin
Anesanne Pirayeada ben ilk tadimda buharda pişirip vermiştim yememisti. Sonra türlü gibi yemek yaptım onda da yemedi. En son mücver yaptım içine havuç rendeledim onu kendi ısırarak yedi şimdi hep öyle yapıyorum
Denizanasi92 Pirayeada havuçla çorba yapıyorum yiyor öyle . Doktor bana sebzeleri tadım yaptırma dedi dinlemedim haşlayıp vermiştim öğürmüştü