Cly01 7 ay 25 günlük bebeğim. Bazen kahvaltısına öğle yemeğine bazen meyveli yoğurt şeklinde ara öğün veriyorum bir zararı var mıdır bir gün içersinde bu söylediklerim bu arada
Azramina Cly01 Bende çok veriyorum ama sede o şekilde tadını daha çok seviyor kızım . Sade verseniz daha iyi olur .
puffthemagicdragon Demir içeren besinlerle birlikte verdiğiniz sürece büyük bir sorun olmaz. Et vs verdiğinizde içeriğindeki demiri yoğurdun içindeki kalsiyum tutuyor ve vücutta emilemiyor. Bir de belki kabız yapabilir çok yedirmek. Gözlemlersiniz bebeğinizi
Zlm Cly01 bence yoğurttan bı zarar gekmez ama diğer besin öğelerini de bir sejilde yemesi gerekiyo yapıp yogurdun arasına koyup verseniz anliyo mu
Cly01 Zlm yo anlıyor ben sevdiği için yediriyorum mesela dolma biber yapmıştım yanına yogurtta veriyorum ara öğün de meyve verirken biraz da yoğurtla karıştırıyorum seviyor 🤭
Srnsrnsrn Cly01 yoğurt çok gğzel bir besin tabiki ama fazla süt ürünü tüketmesi Demir eksikliğini tetikleyebilir belki. Sen yinede 1-1.5 çay bardağını geçirmemeye çalış.