Burcubaslas Oğlum 4 aylık ve yatarken ellerinden ne zaman tutsak kafasıyla kalkma hareketi yapıyor oturur pozisyona kaldırıp 3 saniye sonra tekrar yatırıyorum ve mutlu oluyor. Erken mi zamanı mı bilemedim
AngelMotherr Burcubaslas hayır ara ara oturtabilirsin 5 er dkka olcak şekilde canım Hareketli bebek olcak
Venusum Burcubaslas bnmde 3.5 ayda başladı ve agliyo kaldırmaybca ama doktor kaldirmayn 5.5 aylik olana kdar dedi napicz bilmiyorm kalkmayinca cok agloo
Sontvbukucu Burcubaslas evet normal kalkıp oturmaya calisiyor 3 5 dk kucaginda oturtabilirsin. Ben 4 aylikken başladım 3 5 dk 6 aylikken desteksiz oturdu.
Dilara9406 Burcubaslas bizimkide 3 ay 1 haftalik ve surekli kafasini kaldirmaya calisiyo ben ellerinden tutuyorum kaldiriyorum geri yatırınca agliyo
Sontvbukucu Venusum bizim doktorumuz da 4. Aylikken destekli baslayin demisti. 6 aylik desteksiz oturdu. Ama bizi gelisimimiz öndeydi belki ona istinaden oyle demiştir. Bide bu videoyu görmüştüm.
Minkpndam Kalkma derken muhtemelen kafasını kaldırıyor dimi onu kızımda hep yapardı kafasını kaldırır oturmaya çalışırdı 😂