Nurnurrra Kızlar uyguladiginiz bir diyet var mıkilo vermek icin ya da ictiginiz birsey ne bileyim? Cok yiyorum tutamiyorum kendimi kilo aldım iyice.
Eminos Nurnurrra 85 le basladim 78,9 um sabah diyetisyenden geldim bogazi tutup spor yapacaksiniz 2 oglum var hergun leslie yapiyorum
BirAlparslanAnnesi Nurnurrra hamileliğimde 32-35 kilo aldım 20 kilom yapışıp kalmıştı diyetisyenle 1,5 ayda 15 kilo verdim son 5 kilom. Yani demem o ki gidiyo kilolar sıkma canını ama gerçekten boğazımızı tutmamız lazım 🫣😂
Gktggelis Nurnurrra valla kuzum dopuma 90 la gittim 6 ayda 23 kilo verdim şu anda 67yim fakt bi türlü o 7 kiloyu veremiyorum
Nurnurrra Eminos leslie bana zor geliyor helal olsun ben chole ting yaptim iki haftada karnim 7 cm incelmisti
Nurnurrra BirAlparslanAnnesi ben 80 le dogurdum dogumdan bi hafta sonra 69dum simdi 72 oldum goruyorum ki git gide aliyorum emzirince tutamiyorum da kendimi. Nasil beslendin ana ogunlerde ara ogunlerde ne yedin? Acaba benim ornek diyet listeni paylasabilir misin
BirAlparslanAnnesi Nurnurrra örnek diyet listesi şöyleki paylaşamıyorum çünki benim metabolizmama ve vücut yağ oranıma göre her hafta farklılık gösterecek şekilde liste ve detoks hazırlıyoruz. Emzirdiğiniz için size yaramayacak şeylerde olabilir ben artık emzirmiyorum o yüzden
atlasinannesi2 Aralıklı oruç yapıyorum 3 haftada 10 kilo verdim sabah 10 akşam 6 arası yiyorum ama akşam 6dan ertesi sabah 10 kadar yani 16 saat ağzıma lokma katmıyorum sadece su içiyorum bu şekilde verdim.
Nurnurrra atlasinannesi2 ama ben emziriyorum aralikli orucu o yuzden yapamiyorum yaptim sonra gayet iyi gelen sutum muthis azaldi