Nisanaski Tecrübeli anneler ne zaman oto koltuğu kullanmaya başladınız? Bebeğim 5 aylık şimdiye kadar hep puset kullandık sizlere bi sormak istedim.
Efenin_annesi Nisanaski ilk günden beri bebek arabasının ana kucağını kullanıyorum. 2 yaşına kadar kullanılıyormuş
Tuba Nisanaski oglum 6 ay 26 günlük daha puseti kullaniyoruz. Oto koltugu aldik 9kg itibaren yaziyor ve oglumda desteksiz oturabiliyor bile fakat daha oto koltugu icin kisa geliyor ve kafasi tam oturmuyor o yüzden biraz daha bekleyecegiz😊
Denotemo Nisanaski daha erken 9 kg falan olması lazım ve 9 10 aylık olması lazım yoksa koltuğun içinde kaybolur:)
Bisaniye Nisanaski 8 aylıkken aldık :) 0-36 kilo arası olandan aldık. Çünkü pusette durmuyor ve sığmıyordu
Efenin_annesi Nisanaski satan çocuk araba koltuğu için denetin demişti. Kendi seçsin yolsa rahat etmiyor bebek diye uyarmıştı bizi
Nisanaski Efenin_annesi doğru aslında ama hemen alsam mı az daha beklesem mi bilemediğimden yazdım buraya
aliannesi 8-9 ayında almıştım ben camdan bakmak istiyor sıkılıyor diye. pusete sığıyordu aslında minyon bir bebek. daha bile durabilirdi bence. ama dedikleri gibi bebeğinizle iyi bir zamanında yapın koltuk alışverişini oturtun bağlayın genel bi izlenim olur en azından 😊 benimki şimdi 13 aylık rahat kullanıyorum oto koltuğunu(uzun mesafeler hariç😅)