ilaydasrin_1 Sedakapln18 Anne sütü almadığı için vermek zorunda kaldık. Aptamil ile başladık gaz sorunumuz başladığı için Sma comfort’a geçtik 🤗
Sedakapln18 Anladım canım. Benimde psikolojik sıkıntılarım var uyuyamiyorum geceleri annem baksa mama verse diye düşünüyorum ama bu seferde mama vercem küçücük bebeğe diye vicdan yapıyorum. Ne yapacagimi bilemedim
BuseBlt Sedakapln18 ilk 2 gün sütüm gelmedi, üçüncü gün bebeğim yoğun bakıma yattı o sırada sütüm geldi, sağıp hastaneye götürdüm ama bu sırada biberona alıştı. Hastaneden çıktıktan sonra da çok emmedi, sütüm azaldı tamamen bıraktı zaten
Poyrazin_annesii Ben dogdugundan berı verıyrm mememi tutmamıstı. Sagarak verıyodum sütümü takvıye olarakta mama verıyodum cnku sütüm azdı. Sma optıpro verdm
Miranbeyinmothersi Sedakapln18 sen öyle yapma bi doktora görün doktor önermeden kesinlikle mama verme, emmeyi bırakır yazık günah o cocuğa. Mama kafaya göre verilen bişey değil doktor önerisi ile başlanır bırakılır
Eses26- Sedakapln18 Ama mama wermeden önce mutlaka emzirin aç olduğu zaman direk mama wermeyin hem süt üretiminiz dewam eder bebek emdikçe sütünüz olsun doymadığı zaman mama takwiyesi yapın