Btlylmz Bebeklerimiz çıplaklığı seviyor ve huzur buluyor malum. Üstü açık da yatıyor benimki. O yüzden uzun kollu uzun bacaklı tulumlarla yatırıyorum. Ama bunalıyor gibi geliyor. Çıplak yatırsam üşür mü ki. ?
Handan57 Btlylmz ewt üşür canm benimki üstünü örtmemize izin wermiyo aciyo hemen ayaklryla daha 1 aylık uzun kollu giydyrm gece gündüz zibinla kısa kollu duruyo ama gece biz bile usuyrz
Yenianne7 Btlylmz Tabikiiii üşürr. Büyük adam yatsa üşür uyuyanın üzerine kar yağar derler yani kesinlikle yatırmazdım ben olsam..
Taze_anne Btlylmz ev sicak oluyosa yatirabilirsin bence mesela bzim ev cok sicak oluyo o yuzden tek badiyle yatiyoruz askili olanlardan ustunu de ortturmuyo cokta mutlu ve rahat uyuyoo
Rabia46 Çıplak yatırmak yerine zibinla yatırmak daha mantıklı çıplak çocuk yatırılır mi hasta olabilir ben çocuğumu asla çıplak yatirmam
Kayrarel Btlylmz ben şu an Denizli deyim burda hava güzel ben zıbın giydiriyorum üstüne müslin örtü örtüyorum
Mirac05 Btlylmz çıplak hemen hasta olur canım ben çorap giydirmiyim hava alsın diyroum buz kesiyor ayakları 6 buçuk aylık bursada hava biraz soğuk gibi akşamları uzun kol uzun pjema giydiriryorum bi kaç gündür kış içinde tulum aldım ince tulumları da var üstünü hiç ortmuyir hasta olmasını göze alamam
mummy Btlylmz ortasını bulun uzun kollu uzun pijama yerine çıtçıtlı badi altına şort giydirebilirsiniz
ecemm21 uyurken vücut hareketsiz kaldığı için vücut ısısı düşer o yüzden bence üşür en azından bir zıbın iyi olur
Aysennuromer Btlylmz çocuk çıplak yatar mı allah aşkına gece zaten soğuk oluyor bi zıbın giydirin altına ince bir şort valla soğuğu kapar ciğerlerini üşütürsün çocuğun yapma
Canseleliz Çıplak yatırmak😏 siz iyimisiniz yazın sıcağında bile büyük insanlar üzerine pike örter çocuk bu el kadar nasıl hasta olmasın çok mantıksızca bence benim kızım üzerini örtmeyi sevmez yarım kollu zıbın şort muhakkak giydirir yatırrım ve üzerine ince pikeden atarım böyle şeyler ihmale gelmez hastalığa davetiye sizin düşünceniz
dere-07 Btlylmz kısa kollu atletle ve altına bir şeyler giydirip üzerine de Müslin örtüyorum klima çalışıyor her zaman uyurken rahat ediyor
Farahzeynep Btlylmz benim kızım 2 aydır zıbınla yatıyor, zaten hava sıcak, üstüne bir şey de örtmüyorum hiçte hasta olmadı. Kontrol ettiğimde ateş gibi oluyor zaten vücudu. Ben nasıl giyiniyorsam ona da öyle giydiriyorum, 4.5 aylığız hiç sorun olmadı daha.
Sevilayy_1 Btlylmz Evin sıcaklığına bağlı tek zıbınla yatırıyordum çok sıcaklarda şimdi kısa kol altına uzun pijama ince örtü evinin sıcaklığı önemli
Cankusssssss Btlylmz canim internette muslin yelek satılıyor citcitli çok da ferah onlardan alabilirsin içine de zıbınla yatırırsın https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/momeasy-muslin-uyku-yelegi-yildiz-463594136
1mom1baby Btlylmz ikisinin arası olarak citcitli badiyle yatirabilirsiniz havaya göre altına şort ya da eşofman giydirebilirsiniz
Minikbezelyem87 Btlylmz canım her bebek farklı benim kızım 7 aylık doğduğu günden beri çıplak yatıyor üstünü asla örtmüyor derin uukuda bile üstünü örttüğğmüzü anlıyor ve ayaklrıyla açıyor zaten benim doğumdan önceki dğşüncem şöyleydi asla kat kat gydirmicem ve öylede oldu asla kalın giydiremedik hemen ağlamaya başlıyor mesela uykudan kalktı yelek giydir üşür diyenleri dinlemedim ve yeleğe falan alıştırmadım dün babaannesi kız soğuğa alıştı ne olacak diyo 😂doktorumuz bu zamana kadar hasta etmeden başardıysanız avantajlısın kolay kolay soğukta hasta olmaz dedi asla sizde böyle yapın demiyorum şimdi topa tutar millet seninki olmadı bizimki hasta olur diye 🤣 ama bebek başta nasıl alışırsa öyke gidiyor bence bebeğinizin bünyesini en bilen kişisiniz o yüzden bizim bişi dememiz ne kadar doğru bilemedim canım 🙏🏻
melis_duru Minikbezelyem87 aynen ben de sizin gibiyim, kışın doğduğu halde uyandığında yelek giydirmeye alıştırmadım. Şimdi hiç üşümeyen ve hiç hasta olmayan bir bebek 😊
melis_duru Btlylmz uzun kollu uzun bacaklı tulumla mı yatırıyorsunuz ? Nerde yaşıyorsunuz ? Bana çok kalın geldi nu mevsimde. Ama çıplak da olmaz tabi. Ben kısa kollu zıbınla yatırıyorum