pazartesi günü parca alinicak normal dogum yapan biri olmamda genede cok cok korkuyorum sonuctanda alimdanda Hanımlar 3 ay oldu doğum yapalım veee 3. adet dönemindeyim 1.adet dönemim 1 hafta sürdü 2. adet donemimde 12. günde hastanede yattım fazla kanaama ve büyük kan pihtisi geliminden dolayı bana kürtaj olmami söyledi 2 hastanede gittimiz iceride cok fazla kan oldugunu tahliye edip alt yapiya bakmalari gerektiğini vee parca alinmasi gerektiğinin soylemislerdi rahimimin hamile rahimi kadar cok fazla kalın oldugunu söylediler hatta hamile bile sandilar beni ben kürtaj olmadım kendi aka aka durdu 3. adet donemindeyim 16. günüm ve 16 gun boyunca 1 gun geldi bir gun gelmedi geldiği günler hep bir ped doldu sadece neden böyle anlam veremiyorum baska gittim bir doktor ise hamileyken muhtemelen polip miyop vardı ve bebek bastirdi gorulmedi simdide doğumdan sonra ortaya çıktı kanama yapıyor diyor bu gun iki doktora gittim ve ikisi bana dediki içerde parca kalma olasiligi olabilir 🤷🏻♀️😳 ama kan dolu oldugi icin iceri hala temiz görüntü göremiyorlarmış rahimim hala
hamile rahimi gibiymis ve cok kalinmis 8,9 aylık hamile rahimi gibiymis bu en önemli unsurmus o yüzden beklememeye kadar verdim
kanama bitmiyor cunku hiç pazrtesi günü kan tahliye edilcek vee parca alıncak 😥 cok korkuyorum acikcasi sizin basınıza böyle birsey geldimi yada duydunuzmu gittigim 4 doktorda saskin ve anlam veremedi bu olaya