BCE Ayazalparslaninannesi benim oğlum diş çıkardı hiç ateşi olmadı ama olmayacağımı vardı kolyeden ötürümü bilemedim geçenlerde uyurken kolyesini çıkarttım , diğer kalan dişleri patlamaya başlamış bir baktım ateşi var kolyesini bulup taktım ateşi düşük oldu ve hemen gitti bu olaydan sonra gerçekten faydasının olduğu kanaatindeyim 👍
minnakin_annesi Ayazalparslaninannesi boğulma riski var. ayrıca taşının kırılma ihtimali ve dolayısıyla kirik boncuğu çocuğun yutma ihtimali
Annecik34 Mercan28 BCE ilk_nur_89 Deletedmom_61 Bende kullanmak istiyorum kolyesi var ama bebeğim 1 aylık boynunu acıtmaz mı nasıl takıcam? Sizler ne zaman taktınız anneler bebişleri rahatsız etmedi mi ?
ilk_nur_89 Valla dedesi kızıma hediye almıştı. Bileklik ve kolyesini takıyoruz. 3 aylıkken başladık takmaya şuan 6 ay12 günlük henüz diş yok ama hiç salyası olmadı. Nazarada iyi geldiğini düşünüyorum. İnanarak takmak önemli bence. Birde orjinalliği çok önemli
ilk_nur_89 Annecik34 evet şuan çok ufak bence 4 aylık gibi takın. Yada diş çıkaracağı zamanda takabilirsiniz. Bizimki alıştı rahatsız ettiğini düşünmüyorum. Zaten çok uzun deil eliyle falanda hiç çekmedi bu zamana kadar.
Deletedmom_61 Annecik34 3 buçuk aylikken falan taktım şuan 9 aylık hala boynunda banyodan banyoya çıkarıyorum