Brck Merhabalar anneler dört aylık kızım uykuya dalarken elini emiyor bana onerebileceginiz emzik hangisidir daha önce normal silikon almıştım ama tutmadı tutmayı bilmiyor deneyimlerinizi bekliyorum 🤗
Phersephone Brck Philips avent Air soft 2li zaten onlar oğlum 1yaşına giricek nerdeyse yeni 6-18aya geçti uyumadan önce sadece alır yoksa gün içinde emzik kullanmıyoruz. Elinizi emmesi dişlerden olabilir bizimki parmağı ağızında uyurdu 😆
Beyzacar1 Chicco physio comfort 🤌🏼 Emziği asla tutmayan bebeğim 2 buçuk aylıkken bu emziği tuttu. Tüm markaları denedim ciddiyim almadiğımız marka kalmadı. Tavsiye ederim. Ebebekte ve Chicconun kendi mağazasında mevcut. Eczanelerde vs yok
Brck Beyzacar1 teşekkür ederim canım emziğin ucu nasıl acaba fotoğraf atabilirmisin kauçuk da denedinmi acaba oda aklımda ama
Beyzacar1 Brck kauçuk denemedim renginden dolayı benim hoşuma gitmiyor 😊 tabii yollarım damaklı emzik
BebekC Benim oğlan da emzik tutmuyordu öğürüyordu verirken ama philips avent ultra air’i çok rahat tuttu. Sadece uyuturken veriyorum uykuya dalınca kendi atıyor zaten.