Tugcelanur Kızım 2 buçuk yaşında. Parka gittiğinde milletin oyuncaklarını istiyor. Bende çalışıyorum kaynanam söyledi. Şimdi ne alsam bilemedim. Kaynanamla parka gittiğinde yaralı geliyor yavrum zaten ay. Birde bişry alsam düşermi korkusu var. Sizce?
Tugcag Tugcelanur bende kararsız kaldım 3 yaşında oğlum,scooter almak istiyorum ama korkuyorumda bilemedim🤷♀️
bikerem Tugcelanur 22 aylik oglum oturakli scooter aldik yaz basindan beri biniyor. Denge bisikleti de aldik ama onu beceremiyor
Yaren Tugcelanur kemerli ebeveynin sürebildigi bisikletten alabilirsiniz bence pedalları da oluyor hem kendi çabalar hem de kayınvalide kontrollü kullanir
Tugcelanur alinaannee nasıl bisiklet. Nerden aldınız. Ben araştırıp kullanışlı bişey almak istiyorum da
edanrr ikiside çok güzel ama bisiklet ayrı bir şeydir.. ileride büyüdüğünde bile bisikletle her yere gitmesini gezmesini isterim bende öyleydim ileride alıcam yine kendime bile oğlumlada turlarız😂
Tugcelanur edanrr ya ben şimdi çalışıyorum ya kaynanam bakıyor. Ama en azından dışarı çıkarttığında birşeyi olsun. Başkalarında görüp ağlıyor yavrum 😂. Doyumsuz gerçi bisiklet olsa scooter ister 3 yaş sendromu vsr zaten ergen gibi
edanrr Tugcelanur kız çalışsan ne olcak izin günlerin hafta sonları var😂 bende işimi şuan yapamıyorum bebeğim var diye ama yinede düşünüyorum yapacağımı😂 doğru ama her istediklerinde her şeye hemen sahip olunmayacağını öğretmek gerekecek yoksa şımarık ve hiçbir şeyin kıymetini bilmeden büyüyorlar o yüzden sen bisiklet al 😂😂