Dbe1506 Defnemdenizim evet instagram bildirimlerde veriker indirildi diye bildirim gelir hesap kime aitse onun şifresini girmeniz lazım sonra kendi e postanızı yazın sizin maile gelsin ama bildirim yerinden silmeniz lazım
Deletedmom_22 Defnemdenizim benim @postama bildirim gelmişti instagramdan veri bilgilerini indir diye
Defnemdenizim [silindi] Hilalasena Bir cesit stalk yontemi gibi bisey. Instagramda hareketlerim kisminda bilgilerimi indir var oraya kendi mailimi yazdim esimin hesabindan. Geldi bile baktim hic bisey yok gunahini almışım adamın. Butun hareketleri dosya şeklinde iniyor bana mail geliyor😁
Defnemdenizim Dbe1506 geldi bana mail ama eşime bildirim gelmedi ay ne zamsn gelir uyanmadan gelse de bari
Dbe1506 Defnemdenizim size mail geldikten sonra gelmesi lazım bana öyle gelmişti siz yinede eşinizin bildirimlerine bakın instagramdan belki gelmiştir
Defnemdenizim [silindi] evet hareketlerim kisminin en altinda çıkıyor. Ama dikkatli ol indirdikten sonra da sifre istiyor sonra bildirim gidiyor tanınmayan cihazdan giris yapildi gibisine ben sildim hemen bildirimi. Takip istekleri gelen kisimdan kontrol et
[silindi] [silindi] [silindi] Defnemdenizim instagram hareketlerin demi? orda bilgilerimi indir diye bisey yok esimin instasina baktim🤦♀️
Defnemdenizim [silindi] esinin instagramina gelcek bu foto begenlerin falan düştüğü bildirimlerin oraya