Sarasa Merhaba arkadaşlar klozet kapağını açık mı kapali mi bırakırsınız bu ara kime gittiysem kapaklar hep açık rahatsız edici bir durum
KubraBaybars Sarasa annem hariç biyerde tuvalete girmiyorum çok dikkatimi çekmiyo. Bizimki kapalı olur 🤷🏻♀️
Littlebird Sarasa kızımın güvenliği için kapalı ama normalde açıktır. Temiz olduktan sonra neden rahatsız etsin ki
Sarasa Littlebird nemli ortamda bakteriler hızlı yayıldığı için kapalı tutulmaliymis çekerken de kapali olmalıymis
Kedidirokedi Sarasa ben kapatıp o şekilde sifonu çekerim eşime bunu öğretmem 2.5 senemi aldı arada yine açık sifonu çekiyor ama bu aralar bebeğim yürüdüğü için içine bir şeyler atar diye kapatıyor😂
Sarasa Kedidirokedi evet bende kapatıp çekerim normalide buymuş bakteriler kapak açıkken daha hızlı bulaşıyor esler biraz direniyor bu duruma☺️
Sarasa Deletedmom_23 sehirdisina ziyarete gittik mecburen kaldık tek banyo ve klozetli her seferinde kapatmama rağmen hep açık buldum bana hijyenik gelmiyor tabiki de ilgilendirmez ama yatılı kaldigim için rahatsız oldum
EftelyaUmut Sarasa zorunlu olmadıkça gitmiyorum başka yerlerde tuvalete ama kendi evimde kapalıdır her an fare çıkacakmış gibi hissediyorum hahahah saplantılıyım hahahah
Deletedmom_105 Sarasa ay demi yaa,açık durunca sanki Mikroplar yayılıyor gibi hissediyorum,Takıntım var..açık klozet görsem çıldırıyorum🥴🥴🥴
Sarasa Deletedmom_105 gerçekten de yayiliyormus sifonu kapaliken çekmek gerekiyormuş ve sürekli kapalı tutmak