ElizSare53 Kızlarr 3 ay önce doğum yaptımm.Saçlarım yumak yumak dökülüyorr..Bir çare bulanınız var mı ???
canoglum_ ElizSare53 doktorum bana microbone diye bı vitamin verdi doğumdan sonra saç dökülmesi için hiç dökülme di aksine çoğaldı uzadi
dunyaharikasi ElizSare53 Burcusenkoc Tgb1 Ebrk Kızlar bepanthen 1 ampül Bemiks 1 ampül Evigen 1 ampül Bu üçlüyü mutlaka deneyin eczane de var seneler önce denemişliğim var saçlarınızın dibine masaj yaparak uygulayıp bekletiyorsunuz. Ayrıca şampuan içine aspirin ya da çamterebenti de kullanabilirsiniz aspirin harici hepsini denedim özellikle ampüller ÇOOOOK BAŞARILIIIIII deneyin mutlaka
Tgb1 Bende burda durayım bari , tam 4 aylık hayatımda dökmediğim kadar sac dokuyorum yumak yumak ıyıce pskolojım bozuldu ne zaman gececk acaba
anestod dunyaharikasi evet bu ampullere ek bir de c-vit atabilirsiniz. C-vit i yuzunuze de sürebilirsiniz düzenli kullanımda pırıl pırıl yapar. Normal bir durum ama bir süre sonra toparlayacak hiçbir şey yapamasaniz da daha gür çıkacak saçlarınız.