Busra2013 Kızlar kızım 5 ay 13 gunluk bugun sankı agzında sakız varda cıgnıyor gıbı yapıyor neden acaba bılen varmı?
twofruits Busra2013 dilini emiyordur 9 ay 24 günlük bi kaç aydır bizde öyleyiz burda okumuştum bırakıyorlarmış zamanla
lceLady Busra2013 dilinimi çiğniyor? Eger öyle ise video cekip doktora gösterin farklı bir durum görürse sizi baska bir alana yönlendirecektir. Bi yakınımızında çocuğu buna benzer dilini emiyordu. Yani bence hafife alınacak bişey değil
minikbabyy Busra2013 benim 6 aylık kızımda yapıyor bunu sürekli. Eğer karşısında yemek yiyorsanız yani yemek yerken sizi görüyorsa taklit ediyor olabilir. Eşimin halası emekli bebek hemşiresi ona sormuştum öyle dedi. Yani çiğnemeyi öğreniyor olabilir 😌
Deletedmom_54 E benim kızım bunu 2 aydır yapıyor belki daha fazla bile olabilir 5ay 10 günlük suan dr yanında da yapmış hiç bişey demedi korkma canım çok normal bunlar ya. Annemde derdi hep sizlerde dilinizi çiğnerdiniz diye çiğnemeye alışıyor
Kukukrll Bu her çocukta olan bişey annesi benim kızımda o aylardan itibaren yaptı ve bu baya sürdü.. yani sakız çiğner gibi ve çok normal korkulacak bişey yok . Zamanla da geçti.. hatta eşim ve ailesi geviş getiriyor diye gülerdiler 😂😂