Annekokusu- Arkadaşımın 11 aylık bebeğinde epilepsi tanısı konuldu. Bebeği böyle olupta iyileşen var mı. Nasıl tedavi uyguluyorlar. Bebeğini bir kaç kez sinirlenirken titreyerek tepki verdiği için baktırmak istemiş. yardımcı olursanız sevinirim.
lceLady Annekokusu- Eşimin ailesinde var. Allah kimsenin basına vermesin cok zor süreç.Umarım iyileşir
AngelMotherr Annekokusu- hangi bölüme getirmiş acaba benim oğlumda sinirlenip kasiliyor of ya kafamın rahatlamasi için getircem 10 aylik
Asilahmet Annekokusu- beni oğlumda ağlarken elleri ayakları tüm vücudu titriyor epilepsi olabilir mi ki Allah korusun
Minnosannesii Annekokusu- Ablamın kızı epilepsi hastası. Düzenli ilaçları var ve belirli aralıklarla EEG yada EKG ikisinden birini çektiriyorlar, ilaç dozunu yukseltiyorlar. İlaçları kullandığından beri gayet iyi.
AngelMotherr Asilahmet benim oğlum da bir garip hareketler yapıyor korktum allah bütün bebeklere şifa versin bende getircem
Annekokusu- Minnosannesii çok şükür iyi olmasına sevindim. Umarım bizim bebeğimizde iyi olur. Aynen EEG dan çektirmişler onda belli olmuş
Yagmursoydan_1 Asilahmet nöbet bebeğe göre degisir birçok nöbet tarzı vardır eeg çekilerek karar verilir nöbet ne sıklıkta geçiriyor.
kenankaan Annekokusu- bize beş aylıkken epilepsi teşhisi kondu. Bebeklik çağı epilepsisi iyileşir geçer.