Gazel 13 aylık hep ağlıyor durmuyor iki gündür memeyi tutamıyor ağzına baktım yara vs göremedim memeyi görüyor seviniyor ama tam ağzına alacak ağlıyor ağzı açık bir şekilde ağzında tutuyor göğsüm taş gibi oldu kesilmez değil mi lütfen. Yardım edin
leopar Gazel sağ göğsünü uyuyunca ve uykulu haliyle emzirmeye çalış 14 aylık kızım bugğn 2 defa emmiş diş çıkarıyor tabi o çok etkiliyor acaba kulakları yada boğazı enfeksiyon kapmış olabilir mi işin bebeğin emmeye başlayınca ağrı yapıyor olabilir varmı başka belirtiler
PurpleTail Gazel sütünüzü sagmsyı deneyin bi de öyle verin normal yemek yemesi nasıl? Sadece memeye karsı bir tutum mu? Güğüslerinizi yıkayıp vermeyi deneyebilirsiniz.Boğaz enfeksiyonu da olabilir onu siz göremezsiniz bir hekime gösterin derim
Serpilctn Gazel belki rahatsızdır kuzum bi yeri agriyordur bogazi falan ne bilim ağız içi yara olmuştur 🤷♀️bi doktora göster yada atak haftasında falannmi acaba
Mom0008 Benm bebeğimde bi kere çekip ağlıyordu emmek istiyor enemiyordu boğazları yara olmuş meğersem sonra anladık
Mom0008 Gazel bi baktırın yinede emin olmak için belki atak döneminde olabilir boğazı acıyorsa su filan içerkende belli olur mesela bizim ki iki yudum alınca meme gibi hemen bırakıyordu ama su istiyordu hala