Kaktusseven Merhaba kızlar izmir de tamamlayıcı sağlığın karşıladığı iyi çocuk doktoru önerileriniz nelerdir ? Bir kaç ay kalacağım bebeğimin rutin kontrollerini Devam ettirmem gerek
Minnommmm Kaktusseven bende burda bekleyim bi kac aya izmire donucem banada kontroller icin cocuk doktoru lazim 😊
Mrs_Koala Medical point de özlem çakmak yılmaza gidiyorum memnunum ben . Hem ilgili hemde mesajlarıma cevap veriyor.
Kaktusseven Mrs_Koala Ankara’da gittiğim doktorda Özlem çakmağı önerdi. Arkadaşım yardımcı olur dedi. Yani ben daha popüler daha ilgili bulabilir miyim diye arıyorum. Çocukları seven ilgili enerjik beni tatmin etcek birisi . Burda üç doktor değiştirdim hala tam içime sinen olmadı
FerideDeniz Kaktusseven popüler ve çocuğunuzun seveceği birini arıyorsanız hekimanne’ye gidebilirsiniz.
Nilist Ekol international da sabahat hanım. Tamamlayıcı sağlık sigortası geçiyor mu bilmiyorum ama hem çok tecrübeli hem çok tatlı dilli. Ne zaman yazsam hemen dönüş yapıyor.
gulerdoga Özel bi doktor ama şeref targan’ı tavsiye ederim google dan yorumlarını da okuyabilirsiniz kesinlikle süper bir doktor. Aşırı derecede anneyi anlayan içini rahatlatan ilgili ve bilgili bi doktor.