Mucizebebegim 2 buçuk yaşındaki kızım 1 haftadır ishal. acile götürdüm antibiyotik falan verdiler probiyotikle birlikte ama faydasını görmedim antibiyotik kullanmama rağmen neden geçmedi farklı yöntem kullanan var mı? Antibiyotik kullanali 4 gün oldu
Kaganalis Mucizebebegim antibiyotik de zaten ishal yapar. Enfeksiyon baktirn. Bakteriyel bi enfeksiyon yoksa bence antibiyotik kullanmayin. Virus kaynakliysa ya da baska birseyse antibiyoyikler daha beter ediyor. Bol sivi verin. Patates pirinc agirlikli besleyin. Meyve sebzeye lifli seylere yani biraz ara verin. Yemeklerine yag koymayın. Probiyotik kullanmaya devam edin. Hatta antibiyotigin verdigi hasar kalici olmamasi icin 2 3 ay kullanin farkli probiyotikleri
Nisakus25 Mucizebebegim musluk suyu kullanıyorsanız onu kesin bizim burada sulardan salgın var aynı durumdayız
BuseCan Mucizebebegim bol sıvı. Muz patates iyi geliyor probiyotik aslında keser ama antibiyotik de ishal yapıyor .
Mucizebebegim Kaganalis çünkü antibiyotiğin hiç faydasını görmedim hatta vermemeyi düşünüyorum. Probiyotige devam o zaman. Çok meyve sebze yemiyor zaten benim kiz.pirinc falanda yedirdim ama yok salgın mi var ne varsa
Mucizebebegim BuseCan muz yiyor dün aksam yedirdim 2 tane muzu sonraki kalmasında düzeldi oh be dedim daha sonraki kakada yine aynı