Gkcem ilknur0403 oldukça sabırlı sakın davraniyorum sakinleştirmeye çalışıyorum dünden beri hep öyle yapıyorum
Nurselihiranur Gkcem hayr hayr hiç öyle olmayacak annelik emzirmekten ibaret gibi geliyor şuan size ama değil bir sürü örnek var bnm çevremde mamayla büyümüş ama annesiyle ilişkisi süper olan bol bol kucaklayın uyanıkken🥰🥰
BeyzaN77 Gkcem bal reçel sürme daha çok küçükk ağzına bile dokundursan bağırsaklarına dokunur ağrı yapar , bal zaten yasak ..ikiside içini yakar , bende ayni reddi yaşıyorum tamamen tükenmiş durumdayım 4ay 26 günlük inşallah aşarız
BeyzaN77 ilknur0403 evet sakinlestiruyorum bende hatta mutlu anına denk getiriyorum ama red yapıyor hala bende artık yoruldm oda aynı seklde .. baktm sütum etkilenyor stresten bende uyku serseminde uykusu geldginde emziriyorm🤷🏻♀️
ilknur0403 BeyzaN77 aynı durumla savaşıyorum ve yeminle 5 ay 15 günden beri yani doğduğundan beri meme reddune musait bir bebegim var emziriyormuyum dayak mı yiyorum bekli degil
BeyzaN77 ilknur0403 evet bende öle milet keyifle emzirir ben inşallah emer die kucağıma alıyorum 🤦🏻♀️
ilknur0403 BeyzaN77 😂😂😂 öyle denemedigim yol kalmadi emzirme danışmanı dahil tuttumsk. Sonuç param havaya uçtu.. o yüzden simdi ilk teklif ediyorum geliyor emmiyor olsa dahil kâr benim için çünkü süreç uzun degil demek oluyor bu sonra hemen sütümü sağıyorum napayim her anne emzirmek zorunda değil yaa 1 damla da olsa anne sütü alıyor şükür diyorum bakalm inşallah ölmeden bende keyif alarak emzirebilirm🥹
BeyzaN77 ilknur0403 inşallah kuzum ❤️sende öle yapsana benim gibi.. uykusu gelince uyku halindeyken emzir o zaman emiyor benimki az da olsa . Bide kaç saatte bir emziriyosun
ilknur0403 BeyzaN77 malesef ki bebeim bebeğimin algıları çok yüksek adamda uyku sersemligi diye birsey yok saolsun canım evlâdm karanbole ne getirip emzirebilirsem o yoksa hemen sağım yapıyorum Allah kolaylık versin hepimize napalm çekecek cilemiz bi bu olsun da baska dert gostertmesin Rabbim
Gkcem ilknur0403 ben dünden beri emzirme çabası icindeyim ayakta denedim oturdum denedim yatırdım öyle denedim biberonu verir gibi yaptım ağzına memeyi verdim ama bugün bir şey keşfettim tamamen soyunuyorum ten teması dediler ya yatak odasına kapandım sadece sütyen ve külotla kaldım bebeğimida zibinla bıraktım konuştum biraz oynastim ben konuşurken çok güler sonra YouTube de bı şarkı dikkatini çekti onu açtım 2 keredir zorlamadan Güzel emdi masaj yaptım biraz ama memeyi zorla vermedim sadece bikere ağzına tutturdum sonra bıraktı etrafı izledi konuşa konuşa elini ope ope terliyo mesela başına ufledim serinlesin diye öyle verdim aldı. Ama kimse yoktu yanımızda onun dikkatini dağıtacak o şekilde yaptım emmesi uzun sürdü ama olsun hiç önemli dgl deneyin derim
BeyzaN77 ilknur0403 benmkide emmiyor bazen uykusunda derin uykuda bazen gözünü aciveriyor 🤦🏻♀️amin canım benim 🙏🏼
sonsuz17 Gkcem her şeyi yanlış yapmışsınız emzirme danışmanların Hiç mi dinlemiyorsun hiçbir biberon zaten göğüs ucuna benzeyemez yakın bir durum yok yani biberonu tamamen bırakman lazım anne sütü dışında su bile vermemen lazım 6 ay hele bal bal 1 yaşına kadar yasak
Gkcem sonsuz17 ben çalışıyorum bıberon vermek zorundayım ki bu zamana kadar çocuğum biberon meme emzik aramadan alıyordu 2 gündür meme Reddi başladı. Farkındaysanız yanlış yaptığımı insanlar anlattı dinliyorum emzirme danismanlarini dinlediğim şekilde yaptım fayda etmedi kendimce çareler aradım sadece ki bilmiyorum bilinclenmeye çalışıyorum.
ilknur0403 Gkcem saol teşekkür ederim ama yemiyor denemedigim kalmadi meme geleceğini anladığı an veryansınlar başlıyor