Gizemmdenizz Kızlar 40 günlük bebegim var emziriyorum saçma gelebilir ama aklıma takıldı sorayım dedim:) yüz üstü yatsam gögüslerimde ağrı hissediyorum süt olusumuna engel olurmu çokta sevıyorım yüz üstü yatmayı:)??
Hohomoromu Gizemmdenizz süt oluşumunu engeller mi bilmiyorum ama sütün birikince göğsüne sıkışık kaldığı için o pozisyonda akar hep bende çok sevıyrm oyle yatmayı rahatsz oluyrm ama sıkıaıyr cunkı göğsm yan dönüyrm mecburen
Ejderhahavva Gizemmdenizz doğum sonrası hep hayalini kurmuştum yüzüstü uyuyacam diye bende çok seviyorum ...😍...süt akar mı acaba o şekilde diye düşündüm ama uzun süre yüzüstü yatmadigin sürece bişey olmaz heralde benim sutum 3 ay snra kesildiği için bide bol sutlu değildim şimdi bilemiyorum tam olarak 😐
busra37 Gizemmdenizz ahh benimde en büyük hayalimdi 😃 5aylığız ama yatamıyorum çünkü belim çpk ağrıyo 🤦🏻♀️
Babe Gizemmdenizz Dogurur dogurmaz ilk isim yuzustu yatmak olacak diyordum 7 ayi gectik hala yan yatiyorum sutum akar gogsum acir filan diye.😀
Yusuf_Talhanin_annesi Gizemmdenizz bende bayılıyordum ta ki mastit oluncaya kadar 😞🤱🏻😞🤱🏻😞🤱🏻 Aman diyim sakın yatma
Zipcik Gizemmdenizz arkadaşım artık memeden keseceği zaman ebe ona goguslerini sıkıca bağlamasıni söylemişti.ise de yaradı kesildi sütü.simdi sen de yüzüstü yatarsan aynı mantık Allah korusun kesilmese de azalabilir salınım olması gerekli çünkü
Rzgr Gizemmdenizz sezeryanla dogum yaptim dikis yerlerimin agrisi gectiginden beri yüzustu yatiyorum oglum 6. Ayina girmek uzere sadece anne sutuyle besleniyor boyle bir durum olabilecegi hic aklima gelmemisti acikcasi hicte duymadim sutumde herhangi bir azalma olmadi goguslerimde herhangi bir agri yada acı hissetmedim
Bircicekbirbocekannesi Gizemmdenizz canım süt oluşumunu bilemem ama yüz üstü yatipta mastit olan bi kac anne okudum tavsiye etmem
Bircicekbirbocekannesi Gizemmdenizz canım süt oluşumunu bilemem ama yüz üstü yatipta mastit olan bi kac anne okudum tavsiye etmem
Cemremmmmm Gizemmdenizz bi sorun olur tabi süt kanalların tıkandığı için şüt sıtması olabilir.ben yaşadım o felaket ağrıyı tavsiye etmiyorum kesinlikle