yldzcly Kızlar 2,5 ay önce normal doğum yaptım ve 2 gündür büyük abdest yaparken kanama oluyor😬 Hemoroid olduğunu düşünüyorum😬 Doktora gitmeden önce evde tedavi edip, iyileşenler var mı acaba? çünkü kanama hariç hiç problemim yok
Mrs_Mert yldzcly geçmiş olsun. O memeyi içerde tutmanız gerekiyor. Bende de kanama dışında rahatsız edici bi durum yoktu. Kantaron yağı sürdüm ve içerde tuttum şimdi bi şikayetim yok. Doğum yapalı 3 yıl oluyo
Ozgdlny yldzcly ben sezeryan doğum yaptım bende de çıktı ne alaka anlamadım. hemde öyle böyle değil dış basur oldu. Şişiyo iltihaplanıyo ve böyle bir ağrı yok.doktora gitmeye fırsatım olmadı . 2 çeşit krem kullanıyorum baktım krem geçirmicek gibi oluyo fitil kullanıyorum
Balevlatm yldzcly 2 buçuk senedir mercimek büyüklüğünde benimle birlikte yaşıyor🤦su 1 haftadır büyüdüğünü fark ettim acıyor ayrıca 😟
bencorapkadiniyim yldzcly yaa bende basur memesi var dışarı cikik canım çok yanıyor.google yazdım elle içeri itin dio istemiyorum ağrıyor 🥲.
Minnommmm bencorapkadiniyim fitil koyun yada krem surun iceri itin yaziyorda ben itdim hic bi ise yaramadi daha kotu oldu sadece fitil kremle gecdi tamamen
yldzcly bencorapkadiniyim ben meme falan hiçbşy görmedim yani hissetmiyorum da sadece kanama oldu 2 kere ve büyük abdest yaparken biraz ağrı) Acaba basurun ilk etapları falan mı bu🤔
Minnommmm bencorapkadiniyim eczanede basur fitili kremi deseniz vercekler.kesinlikle dokunmayin itmeyin derim ben cok yapdim tekrar geri cikdi bosuna kendimi acitmis oldum fitil koydum sanki onu patlatdi kendinden kuculub kayb oldu
bencorapkadiniyim Mrs_Mert ya canm o sıkıntı bende,de var içeri ittim tekrardan çıktı sadece bende kaşınma yapıyor.Ve tekrardan içeri katamiom çok acıyor nasıl kattiniz acaba?
Mrs_Mert bencorapkadiniyim evet kaşıntı yapıyo. Kantaron yağıyla falan deneyebilirsiniz ya da yoksa zeytinyağıyla
bencorapkadiniyim Minnommmm ay hemen deniyeyim eğer patlatirsa sağol ya çok kaşınıyor bir yere çıkamıyorum.
yldzcly bencorapkadiniyim Ozgdlny smyrmyry16 Balevlatm Çoook geçmiş olsun hepinize kızlar 💓🌸 Çok yıpratıcı bir durum😬
smyrmyry16 Basur eğer urediyse hanımlar tamamen geçmez içe gider zaman zaman azar tek çözümü kabız olmamak basurum dibini yaşadım 54 ay önce doğum yaptım hala çekiyorum dulcosoft diye bir ilaçla kabız olmayayım diye kullanıyorum rahatlatıyor