elifsag Merhaba hanımlar, bebeğim 8 günlük ve sarılık çıktı. Sürekli uyuyor zor uyandırıyorum. Nasıl uyandırabilirim ve ne sıklıkla emzirmeliyim kaç güne geçer. Başına gelen varsa tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim
denizinannesi7 elifsag bize en iyi gelen yol ıslak bez ıslak bez ile ayaklarını yüzünü siliyorum rahatsız olup uyanıyor ama uyandırmak zaten 1 saat sürüyor
Umayinannesi21 elifsag 1 hafta boyunca hergün kan vermeye gittik altını açtığınız zaman uyanacaktır ve ışığın altında yatırdım yarım saatte bir emzirdim hiç memeden indirmeden geçti 1 haftamız
Meryy44 elifsag hep emzir benim kuzenim yenidogan da hemşire 20 dk bir emzr dedi bana altını aç bacaklarını ıslat bol bol emzir canım
Sirinferhat12 elifsag benim 3 cü gün oldu hastaneye götürdük fazla yok dedi doktorumuz ama sık sık emziriyorum daha oda uyanmiyordu ayağının altını gıdıklıyorum burnuyla oynuyorum çenesi falan heraketleniyor ama yine yatıyor meğersem pek emziremedigim için yada tok olduğunu düşünüyorum doyuyor sanıyorum meme tutuşu galiba tam yapamıyordum doktorum emzirme danışmanına yönlendirdi orda eğitim aldım biraz şimdi hem sagiyorum hem emziriyorum düzeldi şuan çok şükür
Ulkuguven İnan sarılıktan çok çekmiştim. Ama hiç üzülüp stres yapma. Bana 1 saatte 1 emzir demişlerdi ama benim bebeğimi uyandırıp emziremiyorduk. Işın tedavisi aldı 1 günde hemen düştü ve çıktık. Tekrarladı ikinci kez ışın tedavisi gördük bir dahada tekrarlamadı. Genellikle bebeklerde hep oluyor kuzum stres yapıp sütünün azalmasına izin verme😘
Ulkuguven Ayaklarını çimdikleyebilirsin. Hafif hafif vuradabilirsin benimki uyanmıyordu ama irkiliyordu. Belki seninki uyanır geçmiş olsun🤗
Littlebird elifsag 7 günlükken kızım da sarılık değeri 16 çıkmıştı 1 gece hastanede fototerapi gördü hemen düzeldi. Bol emzirmek lazım başka türlü geçmiyor
endoplazmikretikulumiste elifsag emmesi için uyanması gerek asla uyanmıyordu bende biberonla mamaya başladım düzeldi